Hogy lehet szoptatás ideje alatt fogyni?
Még csak 6 hetes a babácskám, de nincs mit felvennem. 5 kiló maradt a terhesség után és még feljött +2 és már a terhességet is +25 kilóval kezdtem - egészségügyi okokból.
(Láttam az eddigi válaszokat. Talán vannak újabb, obb tapasztalatok.)
mivel csak 6 hetes a babád és gondolom nem 2 hónapig akarsz szoptatni inkább szerezz be egy-két nagyobb méretű ruhát.én is +16 kg nál tartok-feküdnöm kell és az elején unalmamban ettem-de nem vagyok elkeseredve,majd szoptatás után lemegy!most láttam magamról képet amikor még nem voltam terhes,majd megszakadt a szívem,de vmit vmiért!!!!
addig tornázz és figyelj oda mit eszel,onnantól nem a mennyi a lényeg!!!
Szerintem a táplálkozás a lényeg. Egészséges életmód. A minőségre kell törekedni és nem a mennyiségre. Fehér liszt helyett teljes kiörlésű, édesség helyett gyümölcs. Azt hallottam valamelyik nap a reggeliben (Rubint Réka), hogy a sok cukor fogyasztása savasítja a tejet és ez is lehet egy oka annak ha a baba hasfájós.
Szóval a napi 5 étkezés, zöldség, gyümölcs, sovány hús, hal, és lemennek a kilók, anélkül hogy fogyózna az ember. Csak egészségesen kell táplálkozni. Valamint sok séta a babával.
Nekem is kéne fogyni, de mivel újra terhes lettem (8 hónap után), így biztos nem fog menni.
Minden jót!
11 hónapos baba és 15 hetes pocaklakó anyukája
Szia!
Én a terhesség alatt 26 kg-t híztam, a szülés után masszív 18 kg háj maradt rajtam.
Én a szoptatás kalóriaégető hatását használtam ki, persze mellette szép fokozatosan elkezdtem mozogni a 6 hetes kontroll után, eleinte csak 5 perceket, mert nem bírtam többet. Édesség és nassolás elfelejtve, kenyér napi max. 200 gramm (reggel és este 1-1 szelet), tészta + rizs teljesen elfelejtve. Sok zöldség, gyümölcs.
Így fogytam le 13 hónap alatt 16 kg-ot, úgy hogy nem koplaltam. Még mindig szoptatok, nem apadt el a tejem, és szerintem kíméletes volt a fogyásom.
Sok sikert a fogyáshoz és kitartást kívánok!
Nagyon szépen köszönöma válaszokat. Bátorítóak számomra. Azóta már 4 hónapos a babám, és még semmit se fogytam, de hízni sem híztam. Sajnos nálam csökkenni kezdett a tej.Már nincs meg a napi fél liter, és a 8. héttől a Milupa is fogy, mostmár szinte fele:(.
Mióta kevesebb a tejem nem kívánom az édeset, meg mást se, sajnos a folyadékot sem. Fejéssel próbálom növelni a mennyiséget és a párom is "töm" mindenféle olyan dologgal, amit a munkatársai javasolnak.
Napi fél-egy óra séta megvan, sokszor ennél több. Beszereztem néhány nagyobb méretű ruhát is, bár a régi nadrágok közül is rámjönnek a rugalmasabbak.
Sok örömöm tellik a kis tündérkémben.
Mindnyájatoknak sok örömet és bátorségot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!