Milyen könnyen szokta meg a tápszert a babátok?
ha hízik rendesen akkor nyugodj meg, ha éhes lesz fogja enni!!! annak nem tudom milyen íze van, én a mildibé ha1-t kaptam, édes, és nagyon szívesen eszi. viszont próbáltam már a humana-t is, azt nem ette, szóval próbálkozz, ha 2-3 nap után sem akarja elfogadni akkor lehet nem ízlik neki. amúgy én úgy is trükköztem vele, hogy kihagytam egy szopit az első napon, kénytelen volt megenni a tápszert, mert éhes volt, ha kellett még neki azon felül akkor odaadtam neki a cicit. aztán fordítva csináltam, először cici, aztán tápi, úgy már nem kellett neki, mert el volt telve a tejjel, csak attól meg nem hízott.
kitartás!
ja am második voltam
Nekem kb egy het kellett, foleg a cumi miatt. Aztan rajott, hogy az egyszerubb, azota nem akar cicit. Viszont az anyatejet meg mindig jobban szereti, mint a tapszert, ha anyatejet kap elobb uvegbol, utana a tapszert mar nem is eszi meg.
Most elvalasztom a ket evest - vagy anyatejet kap, vagy tapszert(ilyenkor lefejem a tejem, ami van, hogy legyen kesobbre). Az teny, az anyatejet egy perc alatt benyalja, a tapszeren tovabb elcsocsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!