Szerintetek a Nadinn vagy a Ninell a szebb kislány név? (Akinek egyikse tetszik ne írjon negatív válaszokat köszönöm)
Sziasztok
köszönöm a válaszokat :) amúgy 7 hónapos kismama vagyok és azért írtam ki mert a két név közt gondolkozunk . Persze mindenkinek más a véleménye, ízlése amivel semmi baj nincs. Probáltam nem tömeg neveket összegyűjteni és remélem azér nem fognak ránézni a kislányomra egy tamponként vagy valami gyogyászati krémként ha esetleg a Ninellt adom :D már pedig valószínü mert a páromnak es a szüleinknek is jobban tetszik mert lehet Nellinek , Elinek Nina-nak becézni .
Nadin - de ez amúgy eredeti Nadine-ként szebb.
Ninelle - így ez is jobban tetszik
A Nadin az kemény, kicsit oroszosabb vezeték mellé illik, a Ninell meg lágy.
Szóval sikerült két tökellentétes nevet választanitok :)
Nekem jobban tetszik a Nadin, a Ninell kicsit olyan mint egy videójáték, nekem nagyon fura.
Esetleg nevezhetitek a kicsit Kornéliának, azt is lehet Nellinek becézni, és nagyon szép, komoly név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!