Mam szilikonos csőrős itatót mikor tudta használni a babátok? Illetve milyen itató vált be?
Figyelt kérdés
Erre a fajtára gondolok:
8 hónapos babámnak többször odaadtam, de nem tudott belőle inni, pedig ez talán 4 hónapos kortól van.
Milyen itató vált be nektek. Szilikonosat szeretnék egyelőre, mert jön a foga és inkább legyen puha.
2018. febr. 22. 11:12
11/13 anonim válasza:
Ebből 4 hónaposan ivott mindkét lányom, de a kemény csőrös csepp mentes, ami szintén 4+-os, még 8 hónaposan sem ment. Most 10 hónapos a kicsi, lassan újra megpróbálom, mert a szilikonosból már kiönti a vizet, mikor egyedül használja és ivás után bohóckodik vele.
12/13 anonim válasza:
Lányom 9 hónapos és mi is ezt használjuk már jó pár hónapja, csak én lecseréltem a cumit rajta 2es re. Ebből a csőrből még mindig nem tud inni.
13/13 anonim válasza:
Az ilyen típusuból kb 7 hónaposan tudott inmi de nem szereti. Nekünk a másik fajta MAM-os jött be: [link]
Ezt a csöpögésgátló szelep nélkül használjuk, szóval azért figyelek, hogy ne locsolja ki az innivalót.
Ennek ugyan keményebb a csőre de nem az a full kemény műanyag, ha rágcsálja sincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!