Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amit hallgattattatok a babátok...

Amit hallgattattatok a babátokkal amikor még pocakban volt, megismeri, megnyugtatja kint?

Figyelt kérdés

24. hetes vagyokm. Én pl. vettem egy Doodoo nyuszit és a zenét ill. az anyaméhes hangot is odateszem a pocakomhoz napi 10-10 perce, és remélem, hogy meg fogja ismerni, ha kibújik és megnyugszik tőle! :)

Nektek van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

2018. febr. 18. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Jól értem, hogy az anyaméh hangját utánzó plüsst teszed az anyaméh közelébe? Ez komoly? Miért kell a dupla hangzás? Nem elég a sajátod?

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: 3 gyerekem van, én is olvastam ezt, de hülyeség. Az emlékezetük még nem elég fejlett ehhez.

2018. febr. 18. 09:57
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Én is olvastam ezt anno terhesen, a klasszik altató dalt nyomtam párszor ilyen felhúzós plüssből. Nem reagált rá sehogy babaként, most 2,5 évesen kimondottan utálja. Viszont sokat hallgattam AC/DC-t a kocsiban, azt jó ideje kimondottan szereti, kérni is szokta, hogy tegyük be :D
2018. febr. 18. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Én is hallgattam vele zenét esténként. Többfélét is. Ennek azért van jelentősége, mert volt közte, amit újszülöttként "szeretett" hallgatni, sokáig arra is aludt el és volt, ami egyáltalán nem érdekelte azóta se. Ezért én is inkább arra tippelek, hogy nem emlékezett rá, csak tetszett neki idekint az az adott zene. ettől függetlenül szerintem hallgasd nyugodtan, én esténként így relaxáltam, én lenyugodtam és végülis az is valami :) minden jót nektek
2018. febr. 18. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem. A zenélő pihenőszéket nyomkodta állandóan a nagyobb gyerek terhességem alatt, a kicsit nem nyugtatta meg születese után, sírt a pihenőszékben, hiába kapcsoltam be a zenét. (Alapból sírt ha letettem, ő ilyen volt, nem a zene volt a baj - de megnyugtatni se nyugtatta meg)
2018. febr. 18. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:

11-es szuper vagy :DDD

Nálunk is hasonló zenéket hallgat a baba, kétlem, hogy születése után is erre fog aludni :)

2018. febr. 18. 16:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
11# vagyok . nekem mikor ezt mondták családon belül illetve közeli barátok mindenki különböző zenei ízléssel akkor kérdeztem vissza ,hogy nem jönnek hozzánk látogatóba mert a gyerek erre fog aludni? :D Mondjuk lássuk be van egy két szám amire mozdul is a pocakban de nagy poén lesz ha csak erre alszik el :D
2018. febr. 18. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
En aztan biztos nem, nem is foglalkoztam vele, ha mozgott aligvartam, hogy abba hagyja.. Idegesitett es gyuloltem terhes lenni, ne is menjunk inkabb bele..
2018. febr. 19. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!