Ha még nem ül a babám, akkor miben etessem, pihenőszékben? Te mibe szoktad ültetni, ha esztek?
Figyelt kérdés
A hordozót nem szeretem, annyira bele van hajtogatva.2010. jún. 7. 20:26
1/12 anonim válasza:
Hát én hordozóban, bár a mienkben inkább olyan fél-fekvős, mint ülős.
Sokan kézben tartva etetik, nekem az sose ment jól... :o)
2/12 anonim válasza:
szia!mi hordozóba kezdtük-nem ment.Aztán kézben etettem,félig fekve.NA,úgy már sikeres volt a dolog.:-)
3/12 anonim válasza:
En hordozoban etetem,igy kenyelmes neki!!!
4/12 anonim válasza:
Pihenőszékben, a hordozót én se szerettem, főleg, hogy sokszor elég jól összekente, és biztos akkor kellett volna a hordozó, ha menni akartunk volna valahova :)
5/12 anonim válasza:
Amíg nem tudott ülni, a pihenőszékben etettem.
7/12 anonim válasza:
Pihenőszékben etettem addig, míg önállóan fel nem ült benne jelezve, hogy ő úgy akar enni.
8/12 anonim válasza:
Mi etetőszékben ettünk, és ahogy nőtt úgy állítottam egyre feljebb a támlát.
9/12 anonim válasza:
Pihenőszékben vagy az ölemben tartva.
10/12 anonim válasza:
én még kézben etettem, de olyan etetőszéket vettünk, ami dönthető, így abban is lehet etetni, ha még nem ül. 4 hónapos kortól ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!