1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Hát most belegondoltam, hogy én miket énekelek a fiamnak:
Számolós dal,
Micimackó
Aludj el kisember
Plusz rendes zenék, slágerek
Ezek nekem nem fiúsak, de nem is lányosak :D
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Az én fiam 2 kedvence a kukásautó dal és a busz kereke körbe forog. De beírva youtube-ra hogy gyerekdalok, nagyon sok van.
5/5 anonim válasza:
Ha youtube videóra gondolsz akkor a kerek mesék úgy általában. Az én fiam nagy kedvence az apacukától az épít a mester és az iszkiritől a jön a mamut.
Énekelni kb mindegy mit énekelek a saját kedvencem is lehet csak énekeljek. De mostanában szívesen hallgat rádiót is vagyis inkább úgy mondanám, hogy ha megy a rádió észrevehetően figyel a dalokra. Ha magyar előadó énekel főleg nő, akkor mutatja is a kezével a maga kis éneklős jelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!