Téged zavar ha a fiadat lánynak nézik, vagy a lányodat fiúnak?
Nem érdekel ki minek nézi :D az a lényeg h aki számít az tudja h fiú :) na meg rövidre van nyirva a haja is.
Jelenleg piros overalt használunk es narancssárga-szürke babakocsit.unisex mindkettő,szerintem a cumijarol szokták megmondani h fiú :D
Enyémet is 1 éves korig, mindenki lánynak nézte.
Akkor még nem vágattam le a haját, göndörödő nyakig érő haja volt, égszinkék szeme,hosszú szempillák, hiába fiús ruhák minden idegen kislányozta.
Aztán fodrász után már nem, de igen idegesített mindenkinek mondani hogy nem, ő kisfiú.
De mai napig mondják sokan hogy olyan szép hogy lánynak is elmenne :)
Nem öltöztetéstől függ, hogy minek nézik :)
2 fiam van, a kisebbiket (fiús öltözékben), rendszeresen lekislányozzák. Esetleg megkérdezik, hogy esetleg kisfiú, mert a ruhája alapján úgy gondolják, de az arca annyira kislányos.
Ennek egyetlen oka van, iszonyat hosszú, dús, szempillái vannak :D hiába a rövid haj ( mondjuk nem 0-ra vágom neki), fiús ruha, a viselkedése is abszolút fiús, de azok a pillák! :)
Hát azt mégsem vághatom le neki!
Mondjuk engem nem zavar, ő néha mondja már mérgesen, hogy " nem vagyok lány" :) ( 4 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!