Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig aludjak egy...

Mennyi ideig aludjak egy szobában a 9 hetes fiammal?

Figyelt kérdés

Mióta megszületett én is a gyerekszobában alszok, mivel szopizik még éjszaka. Hiányzik a férjem közelsége,de úgy érzem ha egyedül hagyom a picit, azzal rosszat teszek.

Várjak vele amíg szopizik, vagy bízzak a bébiőrzőben és hagyjam egydül aludni?

2008. okt. 27. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
44%

szia vidd át a ti szobtokba én ennél nagyobb hülyeséget már elnézést de nem hallottam hogy a nő külön alszik a férjétől mert pici bab van a házban, itt nálunk a faluban is sokan vannak így és meg is látszika házasságukon

nekem már van két kislányom a nagyobbik 3,5 a kicsi pedig 2 éves lesz és minda ketten velünk alszanak egy szobában a mi ágyunk mellett és ez nagyon jó megoldás ennél jobbat még nem talltak ki, mindenki nyugodtan alszik és senki ne mzavarja a másikat, hogy mikor mennke külön majd ha már nem félnek és együtt úgy döntenek hogy külön szobára van szükségük.

szerintem te is vidd át magatokhoz a kicsit akkor minden jól fog menni

de még valamit ha lenne nálunk harmadik babó ő is velünk lenne egy szobában

2008. okt. 27. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Szia! Nekem 6 hónapos a lányom, és az a gyakoribb, hogy éjszaka szopizik. Komolyan addig akarsz a gyerekszobában kempingezni, míg szopizik éjszaka a bébid?? Azért van bébiőr (légzésfigyelő stb.) hogy nyugodtan tudj aludni a FÉRJED MELLETT. Nem vagy attól rossz anya, nem teszel a gyereknek semmi rosszat, sőt így nyugodtabb mindkettőtöknek az éjszaka.

Üdv.

2008. okt. 27. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
2 hétig aludtam a gyerekszobába aztán visszaköltöztem igy is mindent meghallok. Szopizni ált beviszem a hálószobába aztán vissza a kiságyba. Max hajnalban hagyom magam mellett amikor már éberebben alszik. Ha nincs messze a gyerekszoba nyugodtan aludhat egyedül.
2008. okt. 27. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
nekem 11 hetes a fiam de én is még egy szobában alszom vele. pedig van bébiőr,de igazából csak egy pár hete van hason és figyelem hogyan rakja a kis fejét egyik oldalról a másikra. szerintem rövidesen én is visszaköltözöm a hálóba a férjem mellé.
2008. okt. 27. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
A kislányom első perctől a saját ágyában alszik, tőlünk külön szobában és nem volt semmi gond. Vettünk légzésfigyelőt, ami babaőr is egyben, én ettől teljesen nyugodt vagyok.
2008. okt. 27. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Az én kisfiam is kezdettől fogva a saját szobájában alszik. Van bébiőrző, de volt, hogy elfelejtettem bekapcsolni és úgy is meghallottam ha már csak nyöszörgött, azt is. Nálunk van egy kényelmes karosszék a kicsi szobájában, én ott szoptatok éjjelente, szopi és büfi után visszateszem a kiságyába.
2008. okt. 28. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!