Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit fizetnétek egy újszülö...

Mennyit fizetnétek egy újszülött fotózásért?

Figyelt kérdés

Most alakítom ki az áraimat, elsősorban (most még) kismama-újszülött és gyermekfotózással szeretnék foglalkozni. Mennyit fizetnétek (tegyük fel, hogy a referenciaképek nagyon tetszenek) egy újszülött fotózásért, ahol készülnek képek anyával-apával esetleg nagytesóval is, de leginkább a kicsire fókuszálva? Az otthonotokban, nem kell kimozdulni, minden kéznél van, a fotós visz minden kelléket, kisruhát (hajpántok, sapkák, kisbugyik, csipke, kisállatok stb), de ha van kedvenc saját, az is belevehető. Minimum 50db retusált kép digitálisan átadva (de ha 53 olyan készül, ami 'értékelhető', akkor azt is odaadom, nem akadok fenn pár plusz képen). 10km-en belül ingyenesen (vagyis városon belül), másik városba megbeszélés alapján.

szóval, ti mennyit szánnátok erre?

úgy gondoltam, aki kismama és babafotókat is kér, az kapna pl. 20% kedvezményt.

2018. febr. 8. 16:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

van, akinek a tütüs tetszik, van, akinek a rugdalózós, van, akinek a pucér, ez részletkérdés csak. Baranyai városban lakom, én 20-20e-re gondoltam, ha nálam készült a kismamás, akkor a babás mondjuk 15e.

A babyboxosok szerintem kaptak egy kb 80e-s gépet, aztán adj neki. És (aki nálunk volt) érzékük sincs hozzá, sajnos. Legalábbis én úgy láttam.

2018. febr. 8. 20:22
 12/18 babyboom567 ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező!

Itt nálunk Debrecenben a klinikán az osztályon fotózták a gyerekeket.Először nem akartam,de mikor a szobatársam babáját fotózták,olyan profi volt ,és olyan aranyos a baba,és utána egy hétig eldönthettük,hogy kérjük e a képeket vagy nem,és 1 kép ingyen volt.

Az volt a baj,hogy volt nagy csomag,meg még nagyobb csomag,20 felett,amit mi már rengetegnek gondoltunk pár darab képért.(nyíregyházán unokatesóméknak 11ezer körül csinálták a kórházban,több kép meg naptár,stb)Ennyit kb mi is kifizettünk volna.

Mondjuk itthonra egyáltalán nem hívtam volna fotóst semmi pénzért.

2018. febr. 8. 20:27
 13/18 A kérdező kommentje:

Nekem a babyboxal az volt a bajom, hogy adnak X db képet és kész, digitális formában nem, vagy csak a legnagyobb csomagban adják, és az is 20e körül volt a 10-12 kép.

Meg teljesen más az 1-2 napos és a 7-10 napos baba. Előbbi még a szó szoros értelmében vett újszülött, kicsit vörös, kicsit ráncos, persze gyönyörű már akkor is, de pár nappal később már kisimultabb a pofi, stb.

Azt, hogy a saját otthonban azért gondolom optimálisnak, mert nem kell vinni egy fél házat a stúdióba (csak nekem kell cipekedni, de ez benne van), kényelmesen vannak, a nagyobb gyerek sem pörög fel az idegen helyen (vagy épp gubódzik be és sír a sarokban).

2018. febr. 8. 20:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Miskolc 10eft körül volt, naptar is volt benne, meg adatok is, wgy nagy kep, tobb kicsi. Profi, aranyos fotós, volt egy pár alap kellék, plusz digitálisan is megkaptuk.
2018. febr. 8. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
És ha valaki nem az otthonában szeretne az megtudnád oldani valahogy?
2018. febr. 8. 22:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Természetesen. Most még a mi lakásunkban, de amint sikerül hivatalossá tenni, lesz stúdióm is. Legkésőbb a karácsonyi szezonra meglesz a berendezett szalonom :)
2018. febr. 8. 23:43
 17/18 Norman Bates ***** válasza:
50%

50db retusalt kep az rengeteg. Altalaban csinalnak par kepet, amibol lehet valasztani 5-10db ot ami retusalva lesz.

Ha beindul a biznisz, hogy lesz idod ennyi kepet retusalni?

2018. febr. 9. 09:57
 18/18 A kérdező kommentje:

igen, tudom, hogy annyit szoktak, de keveslem. Csinálnék a szülőkről is, külön-külön, együtt, ha van, tesósat is.

Kisváros vagyunk, nincs rengeteg újszülött, szóval attól nem félek, hogy nem lesz rá időm. Plusz imádom csinálni, nem munka nekem, így szívesen töltöm vele az időm.

2018. febr. 9. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!