Graciella név vélemény? Becézve: Gracie ("Grészi")
Rövid, 4 betűs német vezetéknév:
M _ _ l
Szeretnénk, ha Németországban és Magyarországon is kiejthető, s nem túl extrém név lenne, ami nem gyakori.

A 90-es években futó Esmeralda sorozatban volt Graciella szereplő, és minden kisebbségi ebből a sorozatból választott. Pár évvel később nem egy kis Graciella után kiabált az anyja.
Szóval ez spanyol név, Németországban és itthon is elég extrém.
Szerintem válassz inkább valami török nevet, hiszen itthon most a török sorozatok a menők, Németországban meg sok-sok török él (szerintem előbb-utóbb ők lesznek többségben), így a török névvel nem tudsz melléfogni.

Szerintem agyadra ment a túl sok latin-amerikai szappanopera nézés, kérdező! Térj már észhez! Te magyar vagy, vagy nem?
Ha az apa német, akinek a vezetéknevéből betűkitalálós akasztófarejtvényt szimulálsz, akkor is tudsz keresni normális neveket, amelyeket mindkét országban könnyen ki tudnak mondani, viszont ha itt te titkolózol, azzal aztán nem segítesz megfelelőbb alternatívákat találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!