Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Naponta hany alkalommal kell...

Naponta hany alkalommal kell kakilnia egy 8 hetes babanak?

Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt mondják átlag napi 3-6 kakás pelus a jó :)
2008. okt. 27. 12:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak ezert kerdeztem, mert napi 3-4 alkalommal van kaki, de azzal nagyom megszenvedunk! Reggel es este menetrend szerint 1 oras uvoltessel! Szegeny nagyon szeles es nem tudom hogy segitsek neki, azt hittem keveset kakil!
2008. okt. 27. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
én mézédes kamillateát adok neki ez segít elég rendessen meg a dioscorea villosa 9ch nevű homeos bogyót most már nagyon jól van probáld ki napi öt bogyó kis vízben feloldva mivel elszopogatni még nem tudja 530ftba kerül üdv
2008. okt. 27. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
bocsi elrontottam óránként 5 bogyó
2008. okt. 27. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:
az én babám amikor ilyen pici volt napjában 8* is kakilt. amennyiben haspuffadós és még nem próbáltad ajánlom az INFACOL-t és a GRIPP WATTERT. Külön-külön kell alkalmazni őket. Nálunk mindkettő bevált.
2008. okt. 27. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!