Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdett el bújni hozzáto...

Mikor kezdett el bújni hozzátok a babátok? Úgy értem, olyan igazi öleléssel, megszeretgetéssel, esetleg puszival?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hónapos, és két napja kezdte el, hogy ha odadugom az arcom az arcához, akkor úgy érzem, hogy szinte belém bújik, megfogja két kezével az arcomat, orrát az enyémhez érinti, meg állandóan mászik rám, csimpaszkodik a nyakamba, és szorosan ölel... tátott száját az arcomhoz nyomja - gondolom ez a puszi. Annyira megható, nagyon jó érzés, és annyira imádom!!!!
2010. jún. 7. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
jaj én is úgy várom, nekem 6,5 hós a kisfiam, de mostanában ha ölben van inkább tolja el magát, mert jönne-menne, kúszna
2010. jún. 7. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazi, tudatos ölelést, és igazi cuppanós puszit 14-15 hónapos korában kaptam először kislányomtól.
2010. jún. 7. 09:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez, amit tapasztalok nála pár napja, ez nem tudatos? Mert csak velem csinálja, mással nem.... Ebből is azt gondolom, hogy ez csak nekem szól.
2010. jún. 7. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 8 hónapos és ugyan ezt csinálja,mint a te babád!A tarkómon megmarkolja a babahajamat és tátott szájjal bekapja az orromat,arcomat,amit ér.Határtalanul boldog voltam,hogy mennyire imád,amíg meg nem láttam,hogy az anyósomnak is csinálja...........! :(((
2010. jún. 7. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 9 hónapos volt a lányom, mikor rájött, hogy bújik. Ténylegesen odatipegett hozzám, átkarolt. Majd tátott szájjal adott puszit. Jó nyálasat :) Azóta már simogat is, vagy ha játszik gondol egyet és hozzámjön puszit adni. Most már nem annyira nyálas, de még mindig tátott szájjal adja. Nem tudom mikor válik igazi puszivá.

Eddig rajtam kívül az apukájának adott még puszit. 1 éves

2010. jún. 7. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
9:21 vagyok. Persze, lehet, hogy a babádnál tudatos, amit csinál, esetünkben úgy értettem, hogy kislányom annyi idős volt, amikor Én biztos voltam benne teljesen, hogy valóban ölelés, és puszi, amit csinál, és tényleg nekem szánja. :-)
2010. jún. 7. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek!

Kisfiam ma megint megpuszilta saját magát a tükörben, aztán az én arcomra is nyomott egy tátott szájas, nyálas "puszit". Olvadozok! :)

2010. jún. 7. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!