2 ronda embernek lehet szép gyermeke?
Nekem mindkét szülőm szép, a tesómmal mindketten vegyesek lettünk de nem olyan szépek mint ők, inkább átlagosak.
Ugyanígy kevésbé szép embernek a génjei keveredhetnek olyan módon hogy az egy harmonikusabb külsőt eredményezzen. De ezt elore1 megjósolni nem lehet.
Azt vettem észre, hogy a legtöbb gyerekben valahogy a szép vonások öröklődtek tovább.
Olyan is van, aki babaként nem volt igazán szép, még oviban sem, de ahogy elkezdett kamaszodni, kifejezetten helyes lett. Meg fordítva is: oviban és alsóban is bájos kislány volt, aztán ahogy kamaszodni kezdett, valahogy aránytalanok lettek a vonásai, és most nem szép.
Mi a saját meglátásunk szerint átlagos kinézetű emberek vagyunk. A lányunk meg olyanra sikerült, hogy idegenek megállítanak az utcán, hogy milyen gyönyörű :) tudom, én elfogult vagyok nyilván, de tényleg sokan mondogatják, akik nem is ismernek.
Van viszont egy barátnőm, ő tényleg átlagon felül szép, a férje is egy jóképű pasi. Az ő kislányuk viszont egyáltalán nem az a tipikus szép kislány, nagyon hasonlít az apjára, és ilyen nagy, markáns állkapcsa, mélyen ülő szeme van, ami az apjának férfiként jól áll, de egy lánynak nem túl előnyös.
Két egymástól távoli génállomány esetében a "jó" gének az erősebbek, túlnyomórészt azok is öröklődnek.
Van a környezetemben egy házaspár, valami különlegesen szép két gyerekük van: elvileg ennek a két embernek lehetetlen lett volna találkoznia, annyira egymástól távoli helyekről származnak, és annyira különböző területeken mozogtak...mégis valami összehozta Őket. A nő kifejezetten szép, a férfi markáns vonásokkal rendelkezik, nem az a legjóképűbb, de helyes. A két gyerekben szinte csak a pozitív külső tulajdonságok öröklődtek tovább: az apuka szőke haja (persze, kinek mi a szép), az anyuka hatalmas kék szemei, az anyuka vékony testalkata, szval szuper kombó. Mivel közeli családtagok, a belső tulajdonságaikat is nagyjából ismerem, az már vegyesebb képet mutat.
Nem vagyok álszent. Egyszerűen megértettem és megtanultan azt hogy nem az számit mennyire csunya egy ember. Egy gyönyörű ember is lehet gerinctelen.
Nem azt kell nézni ki hogy méz ki és milyen lesz a gyereke hanem milyen ember valójában.
Majd te is megtanulod hogy nem minden a külső. Ennyi.
Ugyanis az en sogórnőm egy nagyon szép es csinos nő viszont egy jellemtelen önző gonosz ember így már mindjárt máshogy néz rá az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!