Szerintetek szép a Tünde név? Milyen embernek képzeltek el egy Tündét? Külső-belső?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 20:32
1/19 anonim válasza:
Az összes általam ismert Tünde, egyszerű, jólelkű, de kicsit butuska. Pedig orvos is van köztük, de nála a mai napig nem értem, hogy hogyan ment át, amikor alapvető orvosi ismeretek hiányoznak nála. (Olyanok, amit mindenki megtanul biológia órán a közoktatásban.)
2/19 anonim válasza:
Igen, szép. Tündét tündérnek képzelek el.
3/19 anonim válasza:
Szép név. Nem képzelek el nevekről embereket. Szerintem nem sok értelme van.
4/19 anonim válasza:
Rosszlelkű, áskálódó, megbízhatatlan, csaló. Ilyennek ismerem a Tündéket.
5/19 anonim válasza:
Az összes Tünde, akit valaha ismertem nagydarab, harsány, van, amelyik kifejezetten férfias is. Pedig nem ilyennek képzelnék magamtól egy Tündét. De így már nem tudok elvonatkoztatni magamban.
6/19 anonim válasza:
húgom is tünde. akaratos, hisztis, kibírhatatlan.
7/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de nm képzelek el mellé smmilyen személyiséget.
8/19 anonim válasza:
Akiket én ismerek, egyik sem egyenes, inkább sunyi, alkatra erőteljes, nem nőies.
9/19 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom a Tündékkel mint az első válaszolónak. Egyszerűek és kicsit butácskák az ilyen nevű ismerőseim. Egyébként nem hiszem hogy a név befolyásolná a személyiséget.
Nekem leginkább a Gyűrűk urában és más fantasy filmekben/könyvekben/játékokban megjelenő tünde faj vagy kaszt vagy nem tudom mi jut róla eszembe.
Esetleg még a tündér ugrik be, de nekem ez nem annyira tulajdonnév, inkább köznév, ezért nem adnám.
10/19 anonim válasza:
Nekem más tapasztalatom van. A Tünde, akit ismerek, az egyik legszebb nő, akit valaha láttam. Szőke is ráadásul. És nemcsak szép, hanem hihetetlenül kedves is. Ő volt az egyik kedvenc tanárom.
Egyébként nagyon buta dolognak tartom, ha valaki ez alapján választ nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!