3 hónapos baba utál hason lenni. Valami baja lehet vagy egyszerűen csak nem tetszik neki? Van ilyen?
Nekem is ezt csinálta, nem is erőltettem, el is csúsztunk a fordulással bő egy hónapot.
Gyógytornász javaslatára napi 5x kellett hasra tenni pár percre görpárnával a hóna alatt.Jó egy kis törölköző is hengerré hajtva.Igazából nem volt baja, csak nem szeretett úgy lenni.Van baba akit rá kell vezetni, nem csinálja magától.
Kérdezz rá dokinál.Egy alkalommal azért érdemes megmutatni gyógytornásznak.
Ja meg az én babámnak nagy volt a súlya az is közrejátszott.
Gyakoroltasd vele kitartóan! Az enyémeknek is be kellett állítani a kezüket, egyedül még nem húzták maguk alá 3 hónaposan. Ha jól igazítottam, fél órákat is simán elnézelődtek hason.
Ha nagyon nem megy, beszélj orvossal, egy kis torna (gyógy/dévény) sokat segíthet.
Fiam is utált hason lenni. Sosem erőltettem.
Altatni is az oldalán, vagy a hátán altattam.
Ma már egészséges 5 éves gyerek.
Nem kell igazgatni egy csecsemőt, meg egyből tornára rohangálni...
Előző vagyok
A védőnő úgy mondta lepedőbe forgassam. Biztos van fent videó. Amúgy időben fordult mindkét oldalara. Még korai lenne megállapítani, hogy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!