Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos baba utál hason...

3 hónapos baba utál hason lenni. Valami baja lehet vagy egyszerűen csak nem tetszik neki? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Bírja tartani a fejét már nagyon régóta, elképesztően erős baba, de hiába csinálok bármit is, 10 másodperc után már ordít hason. Ha olyan kedve van, akkor az én hasamon jó ideig elvan, de néha úgy is sír. Nem rakja le a kezét, hogy azzal tartaná magát, csak a fejét emeli. Meddig “normális” ez és mikor kell már igazán aggódni. Jövő héten megyünk csak védőoltásra, akkor természetesen beszámolok a gyermekorvosnak is, csak kiváncsi vagyok mások tapasztalataira.
2018. jan. 30. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
21%

Nekem is ezt csinálta, nem is erőltettem, el is csúsztunk a fordulással bő egy hónapot.

Gyógytornász javaslatára napi 5x kellett hasra tenni pár percre görpárnával a hóna alatt.Jó egy kis törölköző is hengerré hajtva.Igazából nem volt baja, csak nem szeretett úgy lenni.Van baba akit rá kell vezetni, nem csinálja magától.

Kérdezz rá dokinál.Egy alkalommal azért érdemes megmutatni gyógytornásznak.

Ja meg az én babámnak nagy volt a súlya az is közrejátszott.

2018. jan. 30. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Gyakoroltasd vele kitartóan! Az enyémeknek is be kellett állítani a kezüket, egyedül még nem húzták maguk alá 3 hónaposan. Ha jól igazítottam, fél órákat is simán elnézelődtek hason.

Ha nagyon nem megy, beszélj orvossal, egy kis torna (gyógy/dévény) sokat segíthet.

2018. jan. 30. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell sehova vinned, sem tornáztatnod. Ez csak újabban divat. Van, amelyik baba nem szeret hason lenni. Lesz idő, amikor majd igen. 3 gyerekem van, kettő nem szeretett hason.
2018. jan. 30. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Fiam is utált hason lenni. Sosem erőltettem.

Altatni is az oldalán, vagy a hátán altattam.

Ma már egészséges 5 éves gyerek.

Nem kell igazgatni egy csecsemőt, meg egyből tornára rohangálni...

2018. jan. 30. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se szeretett, plédbe forgattam ahogy valaki írta. Utána nem volt gond.
2018. jan. 30. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

A védőnő úgy mondta lepedőbe forgassam. Biztos van fent videó. Amúgy időben fordult mindkét oldalara. Még korai lenne megállapítani, hogy baj van.

2018. jan. 30. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én igenis elvinném vagy az orvoshoz, vagy fejlődésneurológiára. Egyáltalán nem normális, főleg mert a kezein nem támaszkodik. Valószínű semmi komoly baja, tornával az izmai lazíthatók.
2018. jan. 30. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Unatkozik, vagy fáj neki? Mert ha fáj, akkor lehet, hogy picit feszesebb az izma, mint kellene lennie. Az én kisfiamnak feszesek voltak, ha tetszett, ha nem, hason kellett lennie.
2018. jan. 30. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!