Melyik név tetszik nektek ezek közül?
Szofi, Zoé, Holli, Hanna, Anna, Zafira, Mia, Milla, Maja, Mira, Aria, Nina, Zara, Elza.
?
Milla nagyon :) Maja, Aria is.
Zafira nem, a többi elfogadható kategória nálam.
1# köszönöm válaszod. 🙂
2# mindenkit Marinak vagy Bözsinek kellene hívni? Hány éves vagy, 60? Ez már nem az Erzsik, Marik kora...( nincs bajom ezekkel a nevekkel, de nem ilyenek tetszenek a fiataloknak!)
És ha nekem ezek tetszenek? Neked nem, ennyi! Annyit kellett volna írnod ezek szerint, hogy: Anna vagy Hanna. Nem cukcsimulcsiságra törekvő primitív ember vagyok, csak feltettem egy kérdést! Ha nem tetszik, ne írj!
Senkit nem neveztek Marinak meg Bözsinek, ez csak becenév volt.
Anna, Hann, Elza vállalható. A többi vagy becenév, vagy borzalmas.
Köszönöm a válaszokat!
7# Azért írtam beceneveket, mert az én felsorolásomra írta a 2# hozzászóló, hogy: " ezek a nevek felnőttként ciki..." szerintem pedig egy mai gyereknek az a ciki ha Bözsinek becézik, vagy hasonlónak.
De ti kötekedők, úgyis találtok mindenben valamit ami nem tetszik. Sosem lesz olyan kérdés amiben mindenki egyetért.
Nem gondolom, hogy az itt válaszolók véleménye alapján fogsz nevet adni a babádnak, tehát felesleges belelovalni magad kinek mi tetszik.
De, hogy válaszoljak nekem ezek közül a Mira tetszik, az én lányom Kíra és ez nagyon hasonló.
De tényleg érdemes számításba venni, hogy felnőttként is ezt a nevet kell viselnie.
Pl.a fiam Martin ami szerintem egy szép név de én Mazsinak becézem ami már így, hogy 18éves annyira nem jó.Próbálok róla leszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!