Melyik név tetszik nektek ezek közül?
Szofi, Zoé, Holli, Hanna, Anna, Zafira, Mia, Milla, Maja, Mira, Aria, Nina, Zara, Elza.
?
Ezek közül a Hanna, Anna, Maja tetszenek, habár a gyakoriságuk miatt nem adnám, de legalább vállalható nevek.
A többi számomra vagy vállalhatatlan vagy becenév vagy kutyanév vagy nem is tudom, hogy micsoda.
A Szofi nekem nagy kedvenc, a kislányomat is így hívják :)
(Kicsit vegyél vissza, mert ugyan nem volt épp kedves a válaszolóktól, hogy ennyire lehúzták a neveidet, de azért ennyire nem kéne kiborulni, pláne nem ilyen gyerekes stílusban)
Szofi, Zoé,Milla,Maja,Mira,Nina,Zara,Elza tetszik.
A Szofi Szófia formában tetszik, nálam is listás,Szofi becézéssel.
A Zoé jó név, nem listás ,de tetszik.
A Milla is listás,csak többen mondták,hogy ugye így rövidítjük a millió szót is, így kicsit meginogtam,de szintén nagyon tetszik.
Maja: Nagyon szép,bájos kis név,nagyon jó választás, felnőttnek is jó.
Mira: Nagyon szép hangzású, eredetileg listás volt,de szűkítettünk és az Amina maradt versenyben helyette.
A Nina a kedvenc lánynevem,szívem szerint azt adnám a kislányomnak, de túl könnyen csúfolható egy csúnya szóval,így Magyarorzságon letettem róla.
Zara: Szintén csúfolható csúnya szóval,így lettetünk róla,amúgy második névnek gondoltunk rá.
Elza: Döntös név, valószínűleg ez lesz a lányunk egyik neve.
Amik nem tetszenek:
Holli: Borzalmasan idegen,a modern nevekhez képest is, és leírva sem szép,de a hangzásáért sem rajongok,és hollogramnak fogják csúfolni.
Hanna,Anna: Nem rossz nevek,csak túl kommerszek, nem fogtak meg, nem merültek fel a névválasztás során.
Zafira: Nem csúnya,csak olyan mesebeli hangzása van,már egy 10-12 éves lánykának is komolytalan,nem hangzik jól magyar vezetéknevekkel,pl.Balogh Zafira. Inkább a Zara helyette.
Mia: Túl rövid,beceneves hangzású,de hosszabb név beceneveként tetszenek,de nem adnám.
Aria: Túl furcsa és Arinak kéne becézni ami szintén szokatlan.Vannak ettől sokkal szebb nevek.
Amik még nekem tetszenek: Gerda,Csenge,Lilien,Norina,Kamilla.
Hannah, Aria, Emily, Spencer, Allison 😊
Viccet félretéve. Aria nem lenne rossz, ha Ária lenne a kiejtése, mint külföldön.
Ezekről a nevekről rajzfilmek és Sorozatok jutnak az eszembe.
De ha innen kell választani akkor Hanna, Zoé és Elza, bár ezek gyakoriak.
Amit adnék: Szofi, Zoé, Maja, Hanna, Holli
Ami tetszik de nem adnám: Anna, Mia, Mira, Elza, Zara
Amik nem tetszenek: Zafira, Milla, Aria, Nina
Szofi, Zoé, Hanna, Anna tetszik.
Holli nekem komolytalan, valami mese jut eszembe róla.
Zafira volt az egyik lovunk. :D
Mia szerintem komolytalan, inkább becenév szerű.
Milla egyáltalán nem.
Mira nem rossz, de akkor már Kíra.
Aria névről nem is hallottam, de nem tetszik.
Nina és Zara a kutyáim neve, egyértelmű, hogy nem adnám. Mondjuk a Zara nagyon felkapott lett.
Elza=jégvarázs:D túl hercegnős.
Zoé, Hanna, Anna, Maja, Mira, Zara, Elza nagyon tetszik.
A kedvenceim az Anna és a Maja. Ezeket adnám is.
Attól függ: Állatnak mind jó, embernek maximum a Hanna, Anna, Zoé, Maja ami vállalható.
Nem tudom mi ütött mostanában a kismamákba, alig adnak normális nevet.
Szofi, Nina, Holli, Milla, Zara:mifelénk ez mind öleb név.
Zafiara akkor jó ha Opel a vezetéknév
Mia, Mira Elza tucatnév ráadásul csúnya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!