Vitalis zabkását adhatok 10 hósnak?
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 19:10
1/13 anonim válasza:
Mi van benne ? Olvasd el dobozat
2/13 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem már rá pontosan, de azt tudom, hogy glükóz szirup van benne.
2018. jan. 28. 19:16
4/13 anonim válasza:
Az nem neki való.Vegyél sima bio zabpelyhez azt főzd meg neki vízben és ízesítsd gyümölcsökkel.Ha nagyobb lesz lehet tejben főzni,mézzel ízesíteni (nádcukrot,kókuszvirágcukrot már most is rakhatsz bele picit)
5/13 anonim válasza:
Nem adnék. Nem egy ördöngősség megfőzni egy (adalékanyagmentes) zabkását, sosem értettem abböl miért kell instantot ennie még egy felnőttnek is, nemhogy egy kisbabának.
6/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert már főztem zabkását, de undorító volt. Pár napja vettem vitalis klasszikus zabkását chia maggal na az pont olyan volt, amilyennek lennie kellett. Ízlett. És magamnak vennék még olyat, így ötlött eszembe a kérdés, hogy ehetne-e a kisbabám is. Mert még nem evett sose zabkását, de kukoricakását például igen.
2018. jan. 28. 20:28
7/13 anonim válasza:
Hogyan készítetted hogy undorítóra sikeredett? 😮
8/13 anonim válasza:
Tej van benne így nem adnék, majd 1 éves kor után, mikor bevezetted a tejet.
9/13 A kérdező kommentje:
Megfőztem vízben. De a mikrós verziót is kipróbáltam. Egy hétig próbálkoztam a zabkásával utána a macskának adtam. Ő megette :D Ez kifejezetten ízlik.
2018. jan. 28. 20:37
10/13 anonim válasza:
Ez a Vitalis azért ízlik, mert tele van cukorral és mindenféle tartósítószerrel, ízfokozóval, por formátumban van benne minden.
Gondolhatod, hogy ez mennyire egészséges, biztos nem adnám a gyerekemnek, de magam sem enném meg.
Zabpelyhet növényi tejben vagy vízben főzz meg, adj hozzá mézet vagy gyümölcsöket amivel ízesíted, hidd el sokkal egészségesebb és ízleni is fog mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!