Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Erkélyre vennétek/vettetek...

Erkélyre vennétek/vettetek medencét kisbabátoknak? Ha igen, milyet? Felfújóst vagy merev falút?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem raktam ki az erkélyre, mert tudom, hogy az úgy nem buli, ha arra kell vigyázni, hogy ne pancsolja ki a vizet. Ha meg kipancsolja, akkor lefolyik az alattunk lakóhoz. De ha meg tudod oldani, hogy ne follyon le, akkor kiteheted, végül is nem hülyeség. Nálunk szerencsére keresztanyu közel lakik és van egy tágas kertje, ezért ott tartjuk a medencét, és nyáron úgyis ott vagyunk szinte minden nap. Mondjuk idén már csak hétvégente leszünk ott, mert már dolgozom.
2010. jún. 6. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet. A merev falú az tartósabb.
2010. jún. 6. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szeretnék majd :) Kis gumimedencét. Nálunk csak az fog elférni, de szerintem kis pancsihoz azt is élvezni fogja a baba :) A merecfalú inkább kertbe jobb. Nem is tudom lehet-e erkélyre való merevfalút kapni..
2010. jún. 6. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
A felfújhatósba is van már nagyon jó minőségű és azt szerintem egyszerübb az erkélyen felfújni, mint a merevfalút összerakni. Nekünk van kertünk és felfújhatós volt tavaly is és most is ( már nagyobb), kényelmesebb a babának, mert puhább az odala. Ne adj isten ha megcsúszik nem mindegy minek esik neki.
2010. jún. 6. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Tavaly, mikor 8-9 hós volt, akkor pancsoltunk a teraszon. Csalási ház, ugyhogy folyhatott a víz:) jó volt, minden délelött pancsizott fél órát. Sima kör alakù, kb 1000-2000 ftos, rosmannban kapható , puha, felfújhatósban. Most már ugye nagyobb, de megint felfújhatósat kap, nagyobbat:)
2010. jún. 6. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, en erkelyre tettem ki pancsolni felfujhatos medencebe a tavaly a kisfiamat. Akor 9-10 hos volt, es nagyon elvezte!
2010. jún. 6. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom éppen most kapott egyet, de még csak 4,5 hós, így remélem nyár végére már tud majd ülni, és kipróbálhatjuk. Ez is felfújhatós.
2010. jún. 6. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
A fiamat babakádban pancsiztattam a teraszon, mert még nem tudott ülni, utána már felfújhatós medencét használtunk.
2010. jún. 6. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Most szeretnénk venni egy kis átmérőjű felfújhatósat a 8 hós kisfiamnak. Tuti, hogy élvezni fogja!
2010. jún. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!