Miért nem alhat az újszülött hason vagy hanyatt?
Figyelt kérdés
És meddig nem alhat igy? Nappal ha ébren van, akkor fekhet ugy?2018. jan. 27. 19:49
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2018. jan. 27. 22:26
12/15 anonim válasza:
Amúgy valaki elmondaná mi a francért kellett leszavazni? Szerintem igenis hasznos és fontos, amit írtam, mert én bizony úgy írtam választ, hogy a kisfiam majdnem meghalt 1,5 hónaposan.
13/15 anonim válasza:
Én is 0ás lettem...de nem hat meg. A gyermekem biztonsága sokkal fontosabb volt,és ma is az.
14/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, az én babám is az oldalán fekszik, igy érzem biztonságosnak most mar én is!
2018. jan. 29. 10:27
15/15 anonim válasza:
Na, a védőnő nekem is előadta ezt, hogy nem alhat hason a baba. Az első 4 hét nem alvás (éjjel állandóan ébren volt a kisfiam) után elkezdtem ezerrel kutakodni a neten, kétségbeesve kerestem valami praktikát, hogy végre aludjon a fiam 1 óránál többet... és tudod mi lett a megoldás? Hogy hasra raktam. Onnantól kezdve 3-4 órákat is aludt éjjel és szeretett is hason aludni, nem ellenkezett. A hanyatt fekvést nem értem, vagyis valami rémlik, hogy a bukás miatt (nehogy megfulladjon) nem célszerű, de én ha oldalra fektettem a fiamat sokszor visszafordult hanyatt fekvésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!