Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alhat az újszülött...

Miért nem alhat az újszülött hason vagy hanyatt?

Figyelt kérdés
És meddig nem alhat igy? Nappal ha ébren van, akkor fekhet ugy?

2018. jan. 27. 19:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2018. jan. 27. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy valaki elmondaná mi a francért kellett leszavazni? Szerintem igenis hasznos és fontos, amit írtam, mert én bizony úgy írtam választ, hogy a kisfiam majdnem meghalt 1,5 hónaposan.
2018. jan. 28. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is 0ás lettem...de nem hat meg. A gyermekem biztonsága sokkal fontosabb volt,és ma is az.
2018. jan. 28. 19:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, az én babám is az oldalán fekszik, igy érzem biztonságosnak most mar én is!
2018. jan. 29. 10:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Na, a védőnő nekem is előadta ezt, hogy nem alhat hason a baba. Az első 4 hét nem alvás (éjjel állandóan ébren volt a kisfiam) után elkezdtem ezerrel kutakodni a neten, kétségbeesve kerestem valami praktikát, hogy végre aludjon a fiam 1 óránál többet... és tudod mi lett a megoldás? Hogy hasra raktam. Onnantól kezdve 3-4 órákat is aludt éjjel és szeretett is hason aludni, nem ellenkezett. A hanyatt fekvést nem értem, vagyis valami rémlik, hogy a bukás miatt (nehogy megfulladjon) nem célszerű, de én ha oldalra fektettem a fiamat sokszor visszafordult hanyatt fekvésre.
2018. jan. 29. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!