Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csalódtál már keresztszülőben?...

Csalódtál már keresztszülőben? Mi egyáltalán egy keresztmama "feladata", ami elvárható lenne tőle?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjem húga a kersztmama, magától értedő volt, hogy ő lesz, nekem nincs tesóm, bárcsak inkább egy barátnőm lett volna felkérve.

Rettenetes nagyot csalódtam benne, egyáltalán de tényleg abszolút nem érdekli a fiam, ezer éve nem látta, nem is édeklődik telefonon sem hogy van, névnapra megvetette az anyjával az ajándékot, aztán azt sem tudta mit ad. Nagyon rosszul esik!! Férjem persze elfogult vele, nem teszi szóvá. Gyereknapra sem neki, sem az anyóséknak nem jutott eszébe, hogy ellátogassanak. Egy városban lakunk pedig.

2010. jún. 5. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én lányomat sem érdeklik a keresztszülők. Az első szulinapját is elfelejtették. Életem legrosszabb döntése volt.
2010. jún. 17. 22:20
 12/13 anonim ***** válasza:
A keresztelőn a templomban ígéretet kell tenni. Nem arra, hogy a szülők esetleges halála esetén magukhoz veszik a gyermeket, hanem arra, hogy hitben nevelik. Mindenki nézze vissza a feltételeket. Ez persze nem menti fel azokat, akik nem foglalkoznak a keresztgyermekükkel. És azokat sem, akik nem törődnek a fogadalmukkal.
2010. jún. 17. 22:40
 13/13 anonim válasza:
Nem akarok senkit megbántani de szerintem hülyeség ez a kereszt szülős dolog. Nekem nincsen, és nem is hiányzik hogy legyen. Igazából én se szeretnék az lenni.
2014. jan. 16. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!