Lehetséges, hogy a babámat felfujja az almapép?
Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 18:27
1/5 anonim válasza:
Sztem nem.
Az alma "fogja" a székletet, lehet, hogy ez a baj. Én őszibarackos pépet adok az enyémnak és őszibarack bébiitalt.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Elképzelhető, én a helyedben kihagynék egy hetet az almapép adásával és majd újra próbálkoznék vele. Nekünk az almalétől fájt, egy hét múlva már nem, most nagyon issza.
Boldog babázást kíván 5 hónapos anyuka!
3/5 A kérdező kommentje:
orákkal késöbb jelentkezik a hasfájás de ilyenkor sikongat.3,5 honaposak vagyunk tápszeresek
2008. okt. 26. 18:50
4/5 anonim válasza:
Az én babómnak nagyon megfogja a hasát, ezért párolva adhatom csak neki. Próbáld ki te is.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én vagyok az utolsó válaszoló! Igen ez akkor biztos az almától van nekünk is így volt! Én tényleg pár napra hanyagolnám az almát, van ezen kívül őszi, sütőtök, gesztenye amit nyugodtan adhatsz neki! Próbáld ki, ne szenvedjen a kicsikéd az alma miatt. Majd később gond nélkül megeszi!
Boldog babázást kíván 5 hónapos anyuka! Ha van kérdésed írj nyugodtan prívátot, válaszolok szívesen bármikor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!