Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Almapép után mi jöhet? Ezt...

Almapép után mi jöhet? Ezt már eszi a kisfiam. Jöjjön vmi zöldség?

Figyelt kérdés
Őszibarackot és sütőtököt adnék, de egyiknek sincs szezonja, nem tudom beszerezni.
2010. ápr. 20. 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:
krumpli,répa,édeskrumpli(az olyan mint a sütőtök)
2010. ápr. 20. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg banán, bár tudom, erről is megoszlanak a vélemények, ki mikor adja. (szerintem amúgy nem kell ezt az egész hozzátáplálást annyira a nagy könyv szerint csinálni, bele is őrül az ember, főleg ha a baba nem úgy akarja)

Próbáld a burgonyát, sárgarépát, ezeket szokták még az elején javasolni.

2010. ápr. 20. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg az édesburgonya, és azt sütőben is megsütheted ugyanúgy, mint a sütőtököt. Ne pucold meg, csak mosd meg, mert a héjában van a sok vitamin. (ha nem vagy mikró ellenes, akkor sütőzacskóban mikróban 10 perc alatt finom, puhára megsül)
2010. ápr. 20. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták krumpli, répa, de én javaslom a céklát is, igaz macerás megcsinálni, de finom édeskés, az én kisfiam egyik kedvence. Gesztenyét is adhatsz, és ne félj az üveges őszibaritól vagy sütőtöktől, csak arra figyelj ne legyen benne hozzáadott cukor.
2010. ápr. 20. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Fagyasztott negyedelt őszibarackot lehet kapni.Én azt szoktam almával keverni.
2010. ápr. 20. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!