Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha én ettem meggyet az felfújj...

Ha én ettem meggyet az felfújja a babámat anyatejen keresztül?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Meggy az elsők között van, amit be lehet vezetni az anyatej/tápszer után, úgyhogy nem, nem fogja felfújni (valószínűleg).

A cseresznye szokott gondot okozni.

2011. jún. 25. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
hú,akkor nem tudom mitől fáj a hasa a kicsinek,pedig nem nagyon ettem semmi olyat.köszi a válaszod
2011. jún. 25. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

A cseresznye az ami puffaszt!

Ha a poci fáj akkor torna,poci masszázs,vagy Infacol-nálunk ez vált be!

Kitartás!

2011. jún. 25. 21:52
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 25. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindettől függetlenül lehet, hogy valamiért a te babádnak nem jön be a meggy. Úgy fog csak kiderülni, hogy legközelebb, ha meggyet eszel, figyeld a babád. Ha fájni fog a hasa, akkor felejtős a meggy számodra, míg szoptatsz.

Az én fiam írd és mondd, a mascarpone sajttól üvöltött mint a fába szorult féreg. PEdig semmilyen tiltott listán nincs rajta (Tiramisut ettem).

2011. jún. 25. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!