4 hós babám megkapja a védettséget anyatejen keresztül? 10 napja oltottak. Mikor megy át az ellenanyag? Folyamatosan kell szopiznia hogy védett legyen, vagy át megy és védett lesz?
szia
bocsi,hogy off-olok,de lenne egy kérdésem.
azt szeretném megkérdezni,hogy volt-e nálad valamilyen mellékhatás az oltás után?
csak azért vagyok kiváncsi,mert anyukámat beoltották,és több,mint 2 hétig feküdt otthon,olyan rosszul volt...:(
előre is köszi a válaszod!
Szia! Semmi baj! :)
3 napig fájt a karom,olyan mint tetanusz után,de ezen kívűl még semmi! :) Páromnak pénteken adták be,lányomnak 12 napja,nekik még a kezük sem fájt,anyu is 12 napja kapta,Neki sincs szerencsére semmi bajuk! :)
Apu kapta meg 1 éve a szezonális influenza elleni oltást(de csak azért mert a kollegájuk rá beszélték,mert tök jó csaj oltotta őket :) ) de Ő olyan beteg lett tőle hogy tüdőgondozóba kellett járnia. Lehet már lappnghatott valami bene.
köszönöm,hogy válaszoltál.!
Hát ezek a férfiak....:)
Szia :)
Én ezt úgy ismerem..,hogy "jön még kutyára úthenger....", :) de ez így is jó,ahhogy te írtad...! :)
Közben tegnap beadattam magamnak mindkét oltást. Egyenlőre semmi bajom,remélem így is marad!!! (kopp-kopp-kopp...:))
A párom is beadatja majd még a héten,ha a doki fogadja,meg azt mondták az anyósék este,hogy ők is.
Ja...nekem olyan a szuri helyén,mintha izomlázam lenne...:) Kiváncsi leszek a páromnak milyen lesz,ha megkapja....:)
További jó babázást,és nagyon kellemes ünnepeket kívánok neked!!! :)
Üdv.,Kriszti :)
Szia Kriszti! :)
Még 2-3 napig úgy fog fájni a kezed! :) De legalább megnyugszól,én tiszta pánik voltam a H1N1 miatt,ment a dilemma hogy oltassak,vagy ne...aztán eluralkodott rajtam a para és lerongyoltam a dokihoz,beadta,utána meg 2 napig azon paráztam hogy nehogy jöjjön a mellékhatás,de így sokkal jobb,már megnyugodtam hogy megtettünk mindent,amit lehet hogy a pici babánkat megóvjuk.holnap jár le a 2 hét szóval már a védettség kialakulóban,legalábbis remélem! :)
Nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek!!
Szia :)
Na igen...én is azért döntöttem végül az oltás miatt,mert ügye egyre több gyereket vittek kórházba,és sajnos egyre csak több volt a csecsemő is... Arról a 3 hetes babáról nem is beszélve,aki meghalt...:(
El sem tudom képzelni szerencsétlen csajt,hogy mit érezhetett,mikor ment a babájáhot reggel,hogy megnézze.... Nekem elég volt annó,mikor bejelzett a légzésfigyelőnk,és csak úgy lógott a kezemben a kis teste,mikor felvettem a babámat....:( Az is borzalmas érzés..,nemhogy még ha...na inkább ki sem írom...
Jó nektek,hogy letelt a 2 hét,és valamilyen szinten megnyughattok! :)
További jó babázást neked!!! :)
Köszi,hogy írtál! :)
na most olvastam el,hogy mit is írtam......:)
MEGNYUGHATTOK.......jó kis szó...,de azért javítanék,megnyugodhattok-ra...! :)
Üdv.,Kriszti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!