Anyukak! A masodik gyermekem kisfiu, es mar 5 es fel honapos, de még most sem tud atfordulni se hasrol hatra, es fordítva sem! Van okom az aggodalomra?
A vedono szerint csak lusta, de en aggodom a kisfiam miatt, mert még egyszer sem fordult at, de viszont erosnek eros gyermek, ezert nem tudom h mit tegyek, mert lehhet Csak tenyleg lusta de nem tul idos e mar ahhoz h erre is lusta legyen:( a kislanyom mindenben(koranak megfeleloen) idoben sikerult neki.
Ezert furcsa most ez nekem.
Ne aggódj még.Viszont megmutathatod neki párszor hogy kell hátha ráérez.
Az egyém 7.5 hós nem kúszik, négykézlábra áll de a fejét nem emeli fel.
5.5 hós volt mikor hasra fordult, 6.5 hós mikor vissza.
Az én fiam sem fordult meg 6 hónapos koráig (ellentétben a nővérével,aki igen), aztán egyszercsak sikerült.A védőnő azt mondta,hogy 6 hónapos kor a határ,ha nem fordul addig, menjünk orvoshoz.
De azután úgy felpörgött,hogy kb két hét múlva kapaszkodva felállt, 9 és fél hónaposan pedig önállóan járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!