Akiknek a babájuk egész nap kézben akartak lenni, később tanultak meg átfordulni, mászni stb?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 21:37
1/6 anonim válasza:
Nem hagytam, hogy folyton kézben legyen, így oldottam meg. Megfelelő ütemben fejlődött.
2/6 anonim válasza:
Egesz nap?? Jesszusom leszakadna a kezem.😊 kislanyom 9 honapos olyan 3 honapos koraig nagyon sokat volt kezben de 4 es fel honaposan megfordult hasrol hatra olyan 6 honapos elmulott amikor elkezdte probalgatni a maszast. Hason fekudve huzta magat a keze segitsegevel😊 de most mar olyan mint a villam foleg mikor a tesokkal jatszik😃most 9honapos es mar a jarassegitovel totyog😃
3/6 anonim válasza:
Igazi ölbebaba volt a lányom, nagyon gyorsan fejlődött a mozgása, most is nagyon ügyes, mozgékony kislány.
4/6 anonim válasza:
Az én lánykám is ölbebaba. Gyönyörűen,gyorsan,szépen fejlődik. Nem volt és nincs lemaradva :)
5/6 anonim válasza:
Nem kézben, hanem hordozókendőben volt, 5 hónaposan már mászott és ült. Nyilván nem 24 órát volt kézben/kendőben, volt lehetősége kipróbálni magát a talajon. dde a lényeg, hogy a mozgásfejlődés nem akkor kezdődik, amikor leteszem és motivációnak színes játékokat teszek elé, hanem az agyában. Az agya pedig sok tanulmány szerint még jobb ütemben is fejlődik, ha intenzív testkontaktusban van az anyával. Szóval amit elvesztünk a vámon (valamivel kevesebbet van kiságyban, földön), azt behozzuk a réven (az agy fejlődése), így nincs jelentős eltérés a mozgásfejlődésben sem pozitív sem negatív irányban.
6/6 anonim válasza:
Normális időben csinált mindent, leszámítva azt hogy egy évesen már ki tudott mászni a kiságyból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!