Külföldön született babák anyukái, ti hogy tervezitek? Mikor kezdtek az adott ország nyelvén beszélni a kicsihez?
Figyelt kérdés
Én szeretném ha a fiam hamar megtanulna németül,mikor érdemes elkezdeni használni a nyelvet?2018. jan. 17. 10:51
11/11 anonim válasza:
Bocsi, de az itt vaaszolok kozul hanyan vannak a kerdezo helyzeteben? Abszolut eletszerutlen amit irtok! En nem azt mondom, hogy tanitsa, de ha jon a szomszed, es koszon, hogy "-Hy! Are you okey?" akkor azt mondod a gyerekednek, hogy, koszonj a bacsinak, hogy "szia, koszonom, jol vagyok"? Ilyen alapok nelkul el se engedtem volna a gyerekem oviba! Nem nagy dolgokra gondolok, es nem direktbe kell tanitani, de nem baj, ha ilyeneket hall toled! Vagy majd megy oviba, ahol tegyuk fel meglokik (igaz sztori, megtort nalunk nem egyszer) es a gyerek majd kiabal magyarul, hogy hagyd abba?? Egyebkent a ferjem angolok kozott dolgozik, abszolut londoni akcentussal beszel, nalam erosen erzodik, de ha azt irjatok, az oviban majd hamar raragad a nyelv, a helyes akcentusa annak, hogy thank you, hy, stop, don t do it stb... nem tud? ezek alapok (bocsi, hogy angol peldakat irtam, nem tudok nemetul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!