Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire igaz, hogy a babára...

Mennyire igaz, hogy a babára hatással van a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Azt mondták hagyam abba a baba érdekében.Szerintem a doki nem írta volna fel ha nem lenne jó.
2008. okt. 26. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
nem érthető a kérdésed. ha terhes vagy, minek a fog.gátló? ha meg terhes akarsz lenni, akkor sem kell!
2008. okt. 26. 15:06
 2/6 A kérdező kommentje:
szoptatás mellet !
2008. okt. 26. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Felmerül a kérdés, mikor szeded a fogamzásgátlót? A baba előtt nyilván elég sokat árt neki, tekintve hogy a megfoganása ellen találták ki. Közben is árt neki, mivel nem terhes nők számára tervezték. Születés után, amíg szoptatsz, addig se túl jó szedni. Ha ezek egyike sem, akkor nem árt neki.
2008. okt. 26. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Bár én nem szedek a 7 hónapos kisfiam mellett (elég nehezen jött össze), de úgy gondolom, hogy az orvos nem írná fel, ha káros lenne rá. Úgy tudom, ilyenkor, szoptatás alatt, alacsonyabb hormontartalmú tablettát írnak, egyébként sem "divat" már az a régi lórugás hormontartalmú gyógyszer, mint régen volt. Szóval, szerintem nem ártasz a babádnak ;)
2008. okt. 26. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is írt fel a dokim, de én egyszerűen nem merem szedni, amíg szoptatok. a férjem sem engedi szedni, félti a babát. mert hát csak hormonokról van szó, ne szépítsük!
2008. okt. 26. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, én szedtem 2 dobozzal, amit szoptatás mellett javasolnak. A doki szerint ez a babánál nem okoz gondot. Nem is vettem észre semmit. De nagyon figyelj arra, hogy egy se maradjon ki, mert akkor nagyobb az esélye, hogy becsúszik egy új csöppség, mintha nem szednéd. Tehát szerintem szedheted, rosszabb, ha ilyen korán terhes leszel.
2008. okt. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!