Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kifogják adni a babát a...

Kifogják adni a babát a kórházból?

Figyelt kérdés
Önkormányzati lakásban élek, aminek határozatlan idejű bérleti szerződése van. Sajnos felmondták a bérleti szerződést tartozás miatt, aminek jelentős okai voltak. Beadtam előtte adósságkezelést mielőtt felmondták volna már bent volt. Most rendeződni látszik az anyagi körülmény és elkezdtem fizetni rendesen. Kifogják így adni a babámat a kórházból? Kérem csak normális válaszokat írjatok, nem én akartam, hogy így legyen és szörnyű dolgokon mentem keresztül.
2018. jan. 15. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tudok róla, hogy a kórház érdeklôdne a lakhatási viszonyok felôl. Nálunk legalábbis nem volt ilyen. A védônô volt kint háznézôben? Ô tud errôl? Ebben inkább neki lehet kompetenciája szerintem.
2018. jan. 15. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
Hát, én kevés esélyt látok rá hogy kiadják, ha nagy mértékű tartozásod van.
2018. jan. 15. 21:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tud róla senki! A lakásügyön pedig azt mondták nem lakoltatnak ki vagy ilyesmi, mert látják, hogy elkezdtem fizetni és adósság kezelés beadásáról elindításáról is vittem nekik papírt. Viszont fél évnek le kell telnie, hogy újra visszaállítsák a szerződést. Addig persze rendszeres fizetés. Azon gondolkodtam mi lenne, ha kifizetés nekik előre a lakbért, ha a javamra állapítják meg az adósság kezelést... Vajon azzal megtudnám siettetni a dolgokat? Nagyon kivagyok készülne és a terhességem szempontjából ez nagyon nem jó, mert veszélyeztetett terhes vagyok.
2018. jan. 15. 21:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Kifizetném** bocsánat
2018. jan. 15. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem lesz gond.
2018. jan. 15. 21:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként volt kint védőnő és a lakás ügy is, sőt még a családsegítő is könyezet tanulmányon és mindent rendben találtak, megfelelőek a körülmények ezt leszámítva.
2018. jan. 15. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:
98%

Ha rendeződnek és nem fognak kirakni, akkor kiadják a babát. Akkor nem adnák, ha nem lenne hova hazavidd, de van, szóval nagy levegő, nyugodj meg. Nagyon jó pont az adósságkezelővel való együttműködés, hogy fizeted az elmaradásokat, ez pozitívum.

egy gyerekjólétis

2018. jan. 15. 22:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tényleg megnyugodtam és természetesen mindenképp azon vagyok, hogy jól alakuljanak a dolgok! :)
2018. jan. 15. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
11%

'Sajnos felmondták a bérleti szerződést tartozás miatt, aminek jelentős okai voltak.'

Hát igen, jelentős ok, ha valaki nem fizeti a lakbérét.

Sok sikert az önkormányzati lakásban történő normális neveléshez, igazán felelősségteljes döntés volt ez.

2018. jan. 16. 08:39
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó neked milyen stilusod van...

Gondolom az apuka lelépett az anyuka veszélyeztetett terhes lehet h nem birt dolgozni. Látod h mindent megtesz h a babát hazavihesse. Mindenkinek vannak nehezebb időszakok az életében.

2018. jan. 16. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!