Ilyenkor miben és "hogyan" kell hazahozni az újszülöttet a kórházból?
Kapható hordozóba köthető bundazsák.
Kabátban, overálban nem biztonságos bekötni, mert nem tudod megfelelően meghúzni az övet.
Ilyen:
Első, de cuki amit küldtél, ilyet még sosem láttam :)
Mi 6 éve ezekben a napokban hoztuk haza, a bundazsák olyan volt hogy kezes-lábas, így be tudtuk kötni, és egy könnyű pléd rá, mert hideg volt, igaz, a bundazsák is védte rendesen. Végigaludta az utat, 15 kilométer.
Hú, köszi nektek! :)
Akkor még gyorsan megpróbálunk beszerezni ilyen beköthető bundazsákot valahol! A linkelt nekem is nagyon tetszik, de sajnos nem kapható... :( :)
Nekünk is olyan bundazsákunk volt, amit be lehetett kötni, rajta átdugott övvel.
az elején, a zsebnek kinéző részen lehet áthozni az öv alsó részét
Ez jó lenne szerintetek?
Brendon nálunk is van, keddre vagyok kiírva, hátha lenne készleten és meg tudnánk venni holnap.
Hát, azt én se vállalnám be, hogy 2 város közt kocsikázgassunk mózessel. Sok mindenen próbáltunk spórolni és spóroltunk is, de hordozóból drágát vettünk, meg ha még a legolcsóbb is lenne, szerintem nem ártunk vele azzal, hogy 15-20 percet a hordozóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!