Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek első cipőnek Deichman...

Vennétek első cipőnek Deichmanosat? Mire figyeljek szandi vásárláskor?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor milyet?
2010. jún. 5. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Az elefanten is deichmanos pl. és tökéletesen jó:)

Arra figyelj, hogy hajlítható legyen a talpa, tartsa a bokáját, és ne legyen benne harántemelő. Amelyik ezt tudja, az tökéletes.

2010. jún. 5. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagy divat a harántemelő, de nem szabad!!

Füvön, kavicson, homokon puhatipőt használok (Liliputi), de akkor nem kell a bokát tartani, betonon, parkettán, kövön, magas szárú, halítható talpú cipőt. Én is a deichmannban vettem legutóbb 3000 Ft-ért.

2010. jún. 5. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Kavicson, homokon nem pont az a lényeg, h tartsa a bokáját? Ott tud a leghamarabb kifordulni neki! Vagy rosszul tudom??

Persze, vehetsz ott nyugodtan, tényleg az a lényeg, h tartsa a bokáját, hajlítható legyen a talpa, és a harántemelő.... ne ez egy nehéz kérdés. A mi orvosunk azt mondta, h legyen benne, de sok helyen azt olvasom, h ne legyen...most akkor döntse el az ember.

Mi bentre Liliputis puhatalpút használunk és csak akkor, ha a járólapon közlekedik a babám, ha a nappaliban vagyunk, akkor sima zokniban van.

Én a héten néztem a Deichmanba első kinti cipőt, de megmondom őszintén egyedül (tapasztalt eladó nélkül) nem mertem megvenni egyiket sem. Úgyh én maradok annál, h gyerekcipőboltban fogok a kisfiamnak cipőt venni. De ha Te bátor vagy és van pontos elképzelésed vedd meg nyugodtan, de én szeretnék olyantól is tanácsot kérni, aki csak ilyennel foglalkozik.

2010. jún. 5. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is jók a deichmanos cipők.

A harántemelőről meg annyit hogy a múltkor engem jól letolt egy orvos, mert a fiamnak nem harántemelős a cipője.

Itt meg egyre többször olvasom hogy csak harántemelőset ne.

Tényleg nem tud már az ember eligazodni.

Mindkét tábor tud érveket és ellenérveket mondani. Szóval azzal kapcsolatban szerintem dönts a belátásod szerint.

2010. jún. 5. 13:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Milyen az a harántemelős cipő?Hogy tudom, hogy az -e?Közben kinéztem egy siestát,hajlik a talpa,tartja a bokát..Ha most 19-es a lába,akkor kibírja a nyarat?vagy nagyobbat kell venni?
2010. jún. 5. 15:25
 6/8 A kérdező kommentje:
milyen márkát ajánlotok első cipőnek?
2010. jún. 5. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Kavicson, füvön azért jó A PUHATALPÚ, mert az olyan, mintha mezítláb lenne, így nem kell tartani a bokát, ha jó az idő akkor az sem kell. Harántemelő azért nem jó, mert magának kell kialakítania mindent és nem mesterségesen. A természeti népeknek nincs lábbetegsége, de ott beton sincs, így oda sajnos kell a magasszárú cipő.
2010. jún. 5. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
a siesta harántemelős. úgy látod, hogy van-e benne emelő, hogy nem egyenes a talpa, hanem van benne egy hullám. Olyat vegyél, amiben nincs.
2010. jún. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!