Vennétek első cipőnek Deichmanosat? Mire figyeljek szandi vásárláskor?
Az elefanten is deichmanos pl. és tökéletesen jó:)
Arra figyelj, hogy hajlítható legyen a talpa, tartsa a bokáját, és ne legyen benne harántemelő. Amelyik ezt tudja, az tökéletes.
Nagy divat a harántemelő, de nem szabad!!
Füvön, kavicson, homokon puhatipőt használok (Liliputi), de akkor nem kell a bokát tartani, betonon, parkettán, kövön, magas szárú, halítható talpú cipőt. Én is a deichmannban vettem legutóbb 3000 Ft-ért.
Kavicson, homokon nem pont az a lényeg, h tartsa a bokáját? Ott tud a leghamarabb kifordulni neki! Vagy rosszul tudom??
Persze, vehetsz ott nyugodtan, tényleg az a lényeg, h tartsa a bokáját, hajlítható legyen a talpa, és a harántemelő.... ne ez egy nehéz kérdés. A mi orvosunk azt mondta, h legyen benne, de sok helyen azt olvasom, h ne legyen...most akkor döntse el az ember.
Mi bentre Liliputis puhatalpút használunk és csak akkor, ha a járólapon közlekedik a babám, ha a nappaliban vagyunk, akkor sima zokniban van.
Én a héten néztem a Deichmanba első kinti cipőt, de megmondom őszintén egyedül (tapasztalt eladó nélkül) nem mertem megvenni egyiket sem. Úgyh én maradok annál, h gyerekcipőboltban fogok a kisfiamnak cipőt venni. De ha Te bátor vagy és van pontos elképzelésed vedd meg nyugodtan, de én szeretnék olyantól is tanácsot kérni, aki csak ilyennel foglalkozik.
Szerintem is jók a deichmanos cipők.
A harántemelőről meg annyit hogy a múltkor engem jól letolt egy orvos, mert a fiamnak nem harántemelős a cipője.
Itt meg egyre többször olvasom hogy csak harántemelőset ne.
Tényleg nem tud már az ember eligazodni.
Mindkét tábor tud érveket és ellenérveket mondani. Szóval azzal kapcsolatban szerintem dönts a belátásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!