2 éves kisgyerekre elég ennyi ruha ködös időben (kb.2-4 fokban)?
Figyelt kérdés
Hosszú ujjú body, vékony harisnya, egy rövid ujjú póló, egy hosszú ujjú póló, kötött pulcsi, sál, sapka, kesztyű és egy polár overál?
Az nem kérdés, hogy az aláöltöztetés több réteg és ezért soknak tűnik, de a lényeg, hogy ezekre felül nem dzseki vagy pufi overál jön, hanem egy vastagabb polár overál, így is elég?
2018. jan. 8. 08:33
21/27 A kérdező kommentje:
A kislányom már itthon van. 10 után erős ködben mentek ki, fél 12-kor már gyenge napsütés volt, mikor érte mentem, addigra a sál és kesztyű lekerült már. Nem fázott, de egy kicsit sem volt izzadt, pont sikerült eltalálni végülis, hogy mi volt megfelelő. A többi kisgyerek között volt, aki farmer + pufi dzsekiben és volt, aki hagyományos overálban volt, rájuk nem adtak ezek alá már pulcsit, így ők sem izzadtak, nem is fáztak.
2018. jan. 8. 13:36
22/27 anonim válasza:
Szerintem rengeteg ruhát adsz rá. Kislányom 14 hónapos. Eddig a legmelegebb cucc, amit idén ráadtam (mindennap megyünk ki az utcára, játszótérre) 1 hosszú ujjú body, egy vékony harisnya, sapka és overáll. Sose volt még beteg.
23/27 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit szeretnék írni, hogy ezt szerintem attól is függ, hogy eddig hogy öltözteted a gyermeked. Én sosem öltöztetem túl, viszont hogyha Te mindig is sok réteget adtál rá, akkor lehet hogy a Te gyerekednek ennyire van szüksége mert már megszoktam.
24/27 A kérdező kommentje:
Igen, előfordulhat, hogy én eleve melegebben öltöztetem a kislányomat, mint mások tennék. Nagyon-nagyon vékonyka (86-92-es bodykat hord, de nincs 10 kg), és gyakran jelzi, hogy fázik, ma reggel pl. ő kért kesztyűt, miután már elindultunk. A nyári kánikulán kívül még nem éreztem izzadtnak soha.
2018. jan. 8. 20:26
25/27 anonim válasza:
Úgy öltoztesd, ahogy jónak látod. Nekem 14 hónapos,10,5 kg és 86-os ruhákat hord, Ő nem kicsi.
26/27 anonim válasza:
Ha nem izzad be, akkor nem sok. Elégnek tűnik. Az enyémeknek is kellett ennyi. Ha hidegebb volt, ők még kaptak egy mellényt meg téli overált is.
27/27 anonim válasza:
Elég-e? Persze! Még sok is! Nagyon cuki lehet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!