2 éves kisgyerekre elég ennyi ruha ködös időben (kb.2-4 fokban)?
Hosszú ujjú body, vékony harisnya, egy rövid ujjú póló, egy hosszú ujjú póló, kötött pulcsi, sál, sapka, kesztyű és egy polár overál?
Az nem kérdés, hogy az aláöltöztetés több réteg és ezért soknak tűnik, de a lényeg, hogy ezekre felül nem dzseki vagy pufi overál jön, hanem egy vastagabb polár overál, így is elég?
Szerintem is a felső réteg nagyon sok. Hosszú ujjú body, rövid ujjú póló, hosszú ujjú póló meg még kötött pulcsi? Szerinem ez rengeteg. Ha motorozik stb, mozogni fog.
Tegnap a másfél évesemmel mentünk ki, hosszú ujjú body, pulcsi és kabát volt rajta, alul harisnya és bélelt nadrág. Bejöttünk és ömlött róla a víz. 5fok volt.
Nem szidtam senkit, nem állt szándékomban, és visszaolvasva sem érzem, hogy akaratlanul ezt tettem volna.
Amikor kiírtam a kérdést, abban voltam bizonytalan, hogy a felsorolt öltözet elegendő-e. Két eshetőséget tartok lehetségesnek: vagy fázni fog a gyermekem egy kicsit, vagy nem, de az véleményem szerint nem opció, hogy kiizzadna és meg se tudna mozdulni a ruhahalmok alatt. Ezért aki mégis ezt az opciót erőlteti, azzal valóban nem értek egyet, de nem pontozok le és nem bántok senkit.
A kérdésemre megkaptam a megnyugtató választ, ami nekem fontos, hogy a gyerekem nem fog fázni, ez a lényeg, köszönöm.
Ha a gondozók úgy ítélik meg, hogy a többiek ruházatával is összevetve az egyik pulcsi felesleges, nyilván nem adják rá.
kedves utolsó válaszoló, Neked is köszönöm.
A polár overál _lényegesen_ vékonyabb, mint egy átlag kabát, és közelébe sem ér a téli pufi overálnak, ezt csak azért írom, mert a kérdés lényege, hogy felül ez van a gyereken, nem az ilyenkor szokásos pufi dzseki vagy kabát, stb.
Mi most jöttünk be. Softshell overál volt rajta, ami annyival több csak a polárnál, hogy szélálló és víztaszító. Alá nem kapott ennyit, csak rövid body, hosszú ujjú póló és vékony leggings. Nem fázott.
A plusz pulcsit sokallom.
ha kint mozogni fog(kismotorozni,futkosni,stb.)
akkor pláne nem kell túlöltöztetni,mert be fog izzadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!