Mennyi idős korukig alszanak nappal a gyerekek?
Figyelt kérdés
Én emlékszem, hogy már az óvodában nem aludtam. A kislányom most 2 éves, de ha leteszem délután aludni, órákig zörög, van, hogy egyáltalán el sem alszik. Vagy akkor már ne is altassam?2010. jún. 4. 15:14
1/7 anonim válasza:
Én sem aludtam az óvodában. Nekem a legidősebb gyerekem most 3 éves, de ő sem akar aludni... nagyon aktív. Szerintem hagyjad, ne erőltesd mert csak unatkozik ha nem alszik el. De azért pihenjen is!
2/7 anonim válasza:
Nálunk mindenki aludt az óvodában, vagy legalábbis csendes pihent. Szerintem hasznos még a kicsiknek, hiszen ők alvás közben is fejlődnek, így könnyebben feldolgozzák a rengeteg infót.
3/7 A kérdező kommentje:
Én sem szívesen hagynám el még, hasznos nekem is a kis szabadidő. De ha egyszer nem alszik? Vagy csak a frontok miatt van? 1 hete semmit, de előtte is nehezen aludt el. 1 évesen ő mondta, hogy aludni szeretne.
2010. jún. 4. 15:41
4/7 anonim válasza:
2 éves múlt 2 héttel, amikor utoljára nappal aludt :(
5/7 A kérdező kommentje:
Ő pontosan 2 éves 2 hónapos. Ma is letettem fél 2-kor aludni, valami 4.30 körül aludt el. 6-kor keltettem, mert akkor este mikor alszunk?!
2010. jún. 4. 19:19
6/7 anonim válasza:
A fiam 3 és fél éves, és minden nap lerakom.
Sokszor nem alszik, de legalább pihen, amire szüksége van még. Ha csak 1 órára is, szerintem hadd feküdjön, akkor is pihenteti. Így kibírja a napot, fekvés nélkül már 5-kor nagyon nyűgös.
7/7 A kérdező kommentje:
Ő a kiságyban olvasgat. Már gondoltam rá, hogy elteszem a könyveit, de akkor meg sírás van.
2010. jún. 4. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!