Mi történhetett ezzel a bájos, gyönyörű kislánnyal? Nagyon-nagyon sajnálom a családot.
Figyelt kérdés
Sajnos én is elvesztettem egy rokonomat,ezért a gyertyaláng.hu oldalon gyújtottam én is érte gyertyát.Ott láttam egy kislányt,akit elvesztett az édesanyja.Dobján Zsófia Annának hívták,és bizony elbőgtem magam,mikor elolvastam az édesanyja szavait,amit a kicsiről írt.:((Nekem is van egy 9.hós csöppségem,és nagyon megviselt,mikor ezt az oldalt megláttam.Fogalmam sincs miből merít erőt az-az édesanya?Belegondoltam,én biztos hogy megőrülnék.Esetleg beteg lehetett?Van itt olyan aki hallott róla?Köszönöm.2010. jún. 4. 13:11
21/21 anonim válasza:
Vajon mi történt azóta a kis családdal? Megbirkóztak a lehetetlennel? Lett új kisbabájuk, valaki ha tud írjon már róluk. Épp ma néztem meg én is véletlenül ott nyílt meg a gyertyaláng oldala. Szörnyű. A héten hallottam az egyik ismerősöméknél is kisbaba lesz, mert az előző nekik is meghalt 4 hónaposan, valószínű bölcsőhalál, vagy szopás után félrenyelhetett? hajnal 4-kor még szopott, reggel 6-kor már hideg volt és az anyukája mellett aludt. Nagyon-nagyon borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!