Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történhetett ezzel a...

Mi történhetett ezzel a bájos, gyönyörű kislánnyal? Nagyon-nagyon sajnálom a családot.

Figyelt kérdés
Sajnos én is elvesztettem egy rokonomat,ezért a gyertyaláng.hu oldalon gyújtottam én is érte gyertyát.Ott láttam egy kislányt,akit elvesztett az édesanyja.Dobján Zsófia Annának hívták,és bizony elbőgtem magam,mikor elolvastam az édesanyja szavait,amit a kicsiről írt.:((Nekem is van egy 9.hós csöppségem,és nagyon megviselt,mikor ezt az oldalt megláttam.Fogalmam sincs miből merít erőt az-az édesanya?Belegondoltam,én biztos hogy megőrülnék.Esetleg beteg lehetett?Van itt olyan aki hallott róla?Köszönöm.
2010. jún. 4. 13:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hát ez igy van ,nem tudnám elvesziteni a gyerekeim,meghalnék%%%%!!!!!
2010. jún. 4. 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Szörnyű.:(
2010. jún. 6. 15:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd a történetet?nem találom
2010. jún. 6. 21:43
 14/21 anonim ***** válasza:
2010. jún. 6. 21:53
 15/21 A kérdező kommentje:
Ennél a linknél beírod a nevét a keresőbe.Azt hiszem 3 fényképet is kiad.:(
2010. jún. 7. 12:10
 16/21 anonim válasza:

Ez a szépséges kislány engem is megérintett. Hosszú hónapok óta nézem az oldalt. Én már csak őt....Eleinte a többi elhunytat is megszállottan néztem, de rákényszeritettem magam, hogy ne tegyem. Négy gyermekem van, és akkoriban nem tudtam éjszaka aludni. Lestem minden légvételüket:(

Visszatérve Zsófikára...Nem tudom mi történhetett, de hajnalban ment el az angyalkák közé, igy feltételezem, hogy bölcsőhalál lehetett. Nagyon szomorú, és megértem az anyukát. Én élni sem tudnék igy. Az szerintem biztos, hogy egy másik kisbaba könnyitene a lelki terhen. El nem tudná felejteni a picit, és ez természetes, de az élete új értelmet kapna. Borzalom ez az egész. Kegyetlen az élet, és tényleg, Isten miért engedi ezt???

2010. aug. 21. 17:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem Zsófikát, igaz nem közelről, csak tudtam ki ő - ismerem szüleit is - valóban úgy tűnik bölcsőhalál miatt kellett angyalkának lennie :( - küzdöttek az életéért, de sajnos elment :( :( A mai napig eszembe jut, s elszorul a torkom, érthetetlen, értelmetlen az ő halála! Csodálattan nézek szüleire, akik minden erejükkel küzdve próbálnak élhető életet élni - kegyetlen az élet , ezt nem lehet ép ésszel feldolgozni! Mikor látom őket, egyszerűen elszégyellem magam minden korábbi panaszomért, nyűgösködésemért, mert amit ők "túlélnek" az emberfeletti!
2010. szept. 25. 10:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem volt beteg, gyönyörű, egészséges tündérke volt ő - s most már Angyalka lett :( - lassan 1 éve , de a döbbenet, a fájdalom, a tehetetlen düh nem múlik... pedig csak messziről ismertem.
2010. szept. 25. 10:21
 19/21 anonim ***** válasza:
majdnem 1éves volt és ilyenkor bölcső halál,????hát én nem tudnák ilyen szörnyű tragédiát feldolgozni,öszinte részvétem szegény anyukának :( :(
2010. szept. 25. 10:53
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,hogy megírtad mi történt ezzel a csodálatos kislánnyal.Nap mint nap eszembe jut,szoktam gyertyát gyújtani.Az én lánykám is 13 hós,nem gondoltam volna,hogy ennyi idősen még fenyeget a bölcsőhalál!!:((Hajnalban ment el az angyalok közé,istenem arra riadni,hogy nem lélegzik a gyerekem.Hogyan lehet ezt túlélni,és értelmet adni a mindennapoknak??Nagyon sajnálom.Ezt biztos soha sem fogják feldolgozni.Még egyszer köszönöm,hogy írtál.
2010. szept. 26. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!