Mi történhetett ezzel a bájos, gyönyörű kislánnyal? Nagyon-nagyon sajnálom a családot.
Figyelt kérdés
Sajnos én is elvesztettem egy rokonomat,ezért a gyertyaláng.hu oldalon gyújtottam én is érte gyertyát.Ott láttam egy kislányt,akit elvesztett az édesanyja.Dobján Zsófia Annának hívták,és bizony elbőgtem magam,mikor elolvastam az édesanyja szavait,amit a kicsiről írt.:((Nekem is van egy 9.hós csöppségem,és nagyon megviselt,mikor ezt az oldalt megláttam.Fogalmam sincs miből merít erőt az-az édesanya?Belegondoltam,én biztos hogy megőrülnék.Esetleg beteg lehetett?Van itt olyan aki hallott róla?Köszönöm.2010. jún. 4. 13:11
1/21 anonim válasza:
Jaj ez annyira szörnyű... nem tudok hozzá szólni sem...
2/21 anonim válasza:
Sajnos nekem is van egy rossz szokásom, mióta rátaláltam erre az oldalra:
Minden nap megnézem, rengeteg kisbaba, pici gyerek, fiatal, anyuka, stb:(( Annyira szomorú...
Nem tudom, hogyan tudnék leszokni róla, már gondoltam rá, hogy letiltatom az oldalt a férjemmel, mert nagyon-nagyon rossz szembesülni ezzel a sok borzalommal...
3/21 anonim válasza:
Előző: mármint úgy tiltatom le, hogy én ne tudjam megnyitni többé...
4/21 anonim válasza:
Én is pár párszor beleolvastam,és tényleg szörnyű és igazságtalan dolgok vannak!Ilyenkor úgy mindig belegondolok,hogy ha tényleg van Isten,akkor ilyenek miért történnek meg...
Én legutóbb ezen a történeten akadtam ki:
5/21 anonim válasza:
Előzönek:
Én nem bírtam végig olvasni, mert a felénél elsírtam magam :(
Ez szörnyű...
6/21 anonim válasza:
Jézusom!!! Kérlek ne olvassatok ilyeneket! Főleg akinek pici babája van, vagy pont várandós. Szőrnyű ilyeneket hallani, ne csináljatok magatoknak rossz kedvet!!!!!!
7/21 anonim válasza:
Jaj, Istenem. Rákattintottam erre az oldlara. Kár volt... Most is könnyes a szemem. Rettenetes, pedig sajnos ilyen a élet. Kegyetlen!
8/21 anonim válasza:
9/21 anonim válasza:
Veszteség, mely SOHA, SEMMIVEL nem pótolható! Sajnos 3 éve tudom, mit jelent:(
10/21 A kérdező kommentje:
Az ember ilyenkor arra gondol,csak nehogy az én gyerekemmel is történjen valami.Amikor egy hosszú,hisztis nap után lefekszem,mindig az jár a fejemben:-nem baj,hogy sokszor kikészít a hisztije,nem baj-hogy nincs el magában fél percre sem,a lényeg hogy ITT VAN VELEM!!!
2010. jún. 4. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!