Mikor töri át az ínyét a fogacska?
Figyelt kérdés
Tegnap vettük észre, valószínű elindult a fogacska alul, jó piri neki belül egy foltban és duzzadt is, de nagyon minimálisan....mennyi idő lesz amíg kibújik?amíg áttöri az ínyét? 1-2 nap?vagy 1-2hét?2010. jún. 4. 11:20
1/5 anonim válasza:
Nem lehet megjósolni... akár 1-2 hónap is lehet...persze, néhány nap is.
2/5 anonim válasza:
Ez nagyon változó.A fiam ínyén nem látszott semmi, csak nem akart enni, ezért minden nap megnéztem.Pár nap múlva már látszott a fehér csík,aztán 2-3 nap alatt már kint is volt három foga,előbb felül kettő,aztán alul egy.Nem is fájt neki nagyon,nappal sem volt nyűgös, az éjszakát is végig aludta.Aztán most bedagadt neki,piros, megint három jön egyszerre,de ez már nagyon fáj neki, éjszaka 11-02-ig félóránként sírt.Remélem ezek is hamar kijönnek.
3/5 A kérdező kommentje:
igen, nekem is keveset eszik:(ezért is votl gyanús, meg a fülét piszkálja, előszőr azt hittem a füle fáj, de mondták hoyg a fogától is lehet, hát megnéztem és látszik VALAMI...első fog..nagyon várjuk már :)
2010. jún. 4. 11:50
4/5 anonim válasza:
Nekünk 1 hónap alatt bújt ki az első, épp tegnapra! Nagy volt az örömködés :-)
5/5 anonim válasza:
Mi már 1,5 hónapja kínlódunk. :-( (4,5 hónapos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!