Ha a fogacska áttörte az ínyét, meddig "szenved" még vele?
Figyelt kérdés
Kislányomnak 4 nap alatt kijött két középső metszőfoga, de továbbra is nagyon nyügős, éjszaka is sokszor felkel. Meddig jár az nekik fájdalommal? Mert gondolom másik fogacska nem jöhet még?? (6,5 hós)2011. máj. 30. 09:14
1/3 anonim válasza:
Azt mondják, hogy ha már áttörte az ínyét akkor már nem fáj nekik. Lehet, hogy másik fogacska jön. Lányomnak volt, hogy egyszerre 4 foga jött ki egymás után!
2/3 anonim válasza:
Igen,csak addig fáj amíg át nem töri az ínyét.
3/3 anonim válasza:
valószínű akkor hogy jön még ott fogacska,ahogy az első írta az én lányomnak is egyszerre jött 4!na az nem volt ajándék se neki se nekem.
de azért kitartás.
tipp:nekem az orvos azt mondta fogzáskor nyugodtan adjak nurofen szirupot a gyereknek,fájdalom csillapító is.adagolásnak megfelelően.én néha szoktam,amikor már látom rajta hogy tényleg nagyon szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!