Több gyerekes édesanyák hogy csináljátok?
2-3esetleg 4 gyerekkel?
Hogyan tudtok mindent megcsinálni? Megvagytok eléggé becsülve?
Tiszteletre méltóak vagyto helyr állni éjjel nappal. Meséljetek! ☺
9#
Újat mondok: minden gyerekkel eljön az idő, amikor az anya visszamegy dolgozni.
Arra se vennék mérget, hogy könnyebb otthon egy hasfajós csecsemővel, mint munka mellett egy 10 évessel.
Minden család és minden gyerek más.
Azt gondolom, mindenki ismeri a határait, és úgy vállal gyereket. 3+ gyerekkel nem hiszem, hogy pont a házimunka lenne a legnehezebb.
Mi négyen vagyunk testvérek, édesanyám kivételesen jó anya volt. Megvolt a napirendünk, délelőtt el kell foglalnunk magunkat, mert anya főzött, mosott, dolga volt. Délután miután segítettünk neki elpakolni és elmosogatni velünk volt. Este apuval voltunk. Hiszti nem volt, anyám nagyon következetesen nevelt minket.
Én tisztelem azért amit tett, édesapám is.
9.-es vagyok.
Persze ezzel én is tisztában vagyok. Ez egy szabad oldal, az írkál ide aki akar, ezt is tudom. De azt egyáltalán nem szeretem, h 2 gyerekes anyuka, aki még ráadásul otthon van a kisebbel úgy állítja be ezt az egészet ahogy. Én csak annyit akartam ezzel kifejezni, h nem összehasonlítható ez, egy 3-4 gyermekes dolgozó anya munkájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!