Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes kislányom csak ölben...

7 hetes kislányom csak ölben hajlandó elmaradni. Hogyan lehetne róla leszoktatni?

Figyelt kérdés
A hét végén nagyon fájt a hasa és sokat volt dédelgetve. Túl hamar megszokta és most 5-10 percnél tovább nem marad el a babaülésében akkor is csak úgy, ha a közelében vagyok. Az baj, ha nem nagyon lehet lekötni játékokkal? Most próbálom rászoktatni, hogy egyedül aludjon el a kiságyában. Ha látom, hogy fáradt beteszem és pár perc nyöszörgés után elalszik.
2008. okt. 25. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

ez nagyon jó, hogy szoktatod az egyedül alváshoz.ügyes vagy.az én 13hetes kisfiam is már egyedül alszik, kb. 5hetes kora óta.hogy nem köti le magát a játékokkal ez nem baj, még az én 13hetes kisfiamnak is nagyon-nagyon jó kedve kell, hogy legyen ahhoz, max.félórát ellegyen egyedül.szerintem egy hétvége alatt nem lehet elkapatni, most iyenje van, hogy nem akar nélküled lenni.majd lesznek másmilyen napjai is.

sok boldogságot

2008. okt. 25. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
21%
Ne haragudj, de mit vársz el egy 7 hetes babától? Naná, hogy csak akkor nyugszik meg, ha mellette vagy, hiszen szüksége van rád. Ráérsz kicsit később is rászoktatni, hogy egyedül legyen.
2008. okt. 25. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztál le, majd nézd meg kamaszkorában mennyire fog ellened lázadni, és akkor emlékezz arra, amit mondtam.
2008. okt. 25. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!