7 hetes kislányom csak ölben hajlandó elmaradni. Hogyan lehetne róla leszoktatni?
Figyelt kérdés
A hét végén nagyon fájt a hasa és sokat volt dédelgetve. Túl hamar megszokta és most 5-10 percnél tovább nem marad el a babaülésében akkor is csak úgy, ha a közelében vagyok. Az baj, ha nem nagyon lehet lekötni játékokkal? Most próbálom rászoktatni, hogy egyedül aludjon el a kiságyában. Ha látom, hogy fáradt beteszem és pár perc nyöszörgés után elalszik.2008. okt. 25. 20:45
1/3 anonim válasza:
ez nagyon jó, hogy szoktatod az egyedül alváshoz.ügyes vagy.az én 13hetes kisfiam is már egyedül alszik, kb. 5hetes kora óta.hogy nem köti le magát a játékokkal ez nem baj, még az én 13hetes kisfiamnak is nagyon-nagyon jó kedve kell, hogy legyen ahhoz, max.félórát ellegyen egyedül.szerintem egy hétvége alatt nem lehet elkapatni, most iyenje van, hogy nem akar nélküled lenni.majd lesznek másmilyen napjai is.
sok boldogságot
2/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de mit vársz el egy 7 hetes babától? Naná, hogy csak akkor nyugszik meg, ha mellette vagy, hiszen szüksége van rád. Ráérsz kicsit később is rászoktatni, hogy egyedül legyen.
3/3 anonim válasza:
Hiába pontoztál le, majd nézd meg kamaszkorában mennyire fog ellened lázadni, és akkor emlékezz arra, amit mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!