Mikortól lehet a babákkal élményfürdőbe menni? A bébiknek fenntartott részlegben mennyi idős kortól lehet fürdeni, illetve a felnőtt részlegbe milyen korú babát lehet már bevinni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 07:45
1/5 anonim válasza:
alsó korhatár a gyerekmedencéknél nincs, úgyis úszópelus van rajta, meg vigyázol rá. Mi 8 és fél hónaposan mentünk először. Hamarabb nem akartam vinni.
2/5 anonim válasza:
a fiam 6 hónapos volt mikor voltunk.
3/5 anonim válasza:
Ahol én voltam, ott kitalálták, hogy a gyerekmedencébe nem mehet be felnőtt. Állítólag ÁNTSZ előírás. Hát egyedül meg 3 éves kornál előbb tutira nem megy be. Mi a felnőttmedencébe vittük az 1 éves gyereket úszópelusban. Bár én nem nagyon bízom benne, szerintem abból is kifolyik, de ők tudják.
4/5 anonim válasza:
3.5 hónapos volt mikor nyaralni volunk vele Hajdúszoboszlón és kismedencében úsztatva feküdt a kültérei medencében, ill. a bébéimedencében (beltéri) fürdött is.
De ez nem felnőtt medence volt!!! Abba bele nem emrtem volna teeni. Ez egy babbarát hotel kifejezetten bébimedencéje volt, amibe be sem engedtek pár évesnél idősebbet, de picúrból meg kevés volt a szállodában akkor épp, úgyhogy tiszta volt nagyon.
5/5 anonim válasza:
Csecsemő úszást 3-8hó között lehet elkezdeni, erre alkalmas medencében. 6 hónaposan vittem először a gyermekemet ide:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!