Milyen nehézségekkel szembesültél a második gyerek megszületésekor?
a nagyobbik 2 éves és két hónapos volt, mikor a kicsi született és már nem aludt akkor délben, ez volt számomra a legnehezebb: altatni a kicsit, miközben a nagy nem tud csendben lenni...
plusz mivel éjjel keltem a kicsihez, és nem tudtam nappal sem aludni a nagy miatt, alig volt tejem.
másképp semmit nem csinálnék, hiszen ez sem rajtam múlik mármint hogy nem alszik, már mindent kipróbáltunk ugynais.
illetve szülésnél mi kimentünk a kanapéra a nappaliba aludni, hogy a picinek is legyen saját szobája - feláldoztuk a hálószobánk, a férjem akarta így, szerintem az lett volna logikus hogy a nappaliból csináljuk a másik gyerekszobát, mi meg maradunk ott ahol vagyunk. de a férjem ragaszkodott hozzá hogy a kicsi is saját kuckóba érkezzen, mi meg módszeresen tönkretettük a hátunk a kanapén alvással - na ezt tuti nem így csinálnám. de normál esetben másnál gondolom ez szóba se jön, megint cska a saját hülyeségünk
Annyi a nehèzsèg, hogy sokkal több idő 2 gyerekkel bàrhová elindulni.
Ami meglepett, hogy halál nyugodt babàk is léteznek 😅
2,5 év van közöttük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!