Mivel tudnék könnyíteni kislányom baján?
Figyelt kérdés
Ma nem volt kakija a 18 hós kislányomnak,de este kellett neki csak kemény a széklete és nem nyomta ki mert fáj neki hanem visszatartotta!3x is az este folyamán!Próbáltam neki segíteni azzal hogy tornáztattam,szaladgáltunk és lázmérőztem is de nem akarta kinyomni!Lehet ennyitől baja?Alszik 9 óta de sokat nyöszörög!Adjak neki hashajtót vagy várjam meg a reggelt?2010. jún. 3. 23:17
1/10 anonim válasza:
Szia,hát nem tudom,hogy jo e ha felkelted,szerintem nem kellene.Ha esetleg felébred magátol és sir,akkor kellene megprobálnod hömérovel,és ha esetleg lenne otthon oliva olajod,akkor ugy probáld meg.Mi is voltunk már igy,bár akkor még pici volt,és ez segitett neki.Holnap azért probálj meg neki,olyan ételeket adni,pld joghurt,krém levest,ami lazitja a székletét.Banánt,almát,krumplit,most ne adj neki.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod!
2 napja mentünk ki a rota vírusból és elég sokféle székletfogót kellett szednie és diétáznia,de tegnap is és ma is evett már tejterméket(sajtot,joghurtot,tejitalt)Egyedül a vacsi volt kicsit fogós(rakottkarfiol),de már előtte is küzdött a kakival!
2010. jún. 3. 23:38
3/10 anonim válasza:
Próbáld meg reggel,ha felkelt,rögtön adjál neki éhgyomorra egy kis narancslét,az segíthet.Amúgy meg napközben elég folyadékot iszik?Mert attól is lehet székrekedés...
4/10 A kérdező kommentje:
3-4 csőrös itatópohárral megiszik az kb 1 liter.
Plusz délben és vacsira leves.
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 3. 23:42
5/10 anonim válasza:
Elsö vagyok,ahogyan az elöttem iro is irta,ha székletfogot kellett szednie,akkor nagyon sok folyadékot kell innia.Micsoda uj virusok vannak,én még nem is halottam rolla.Holnap joghurtot adj neki joghurttal,abba rakhatsz,mixszelhetsz neki gyünölcsöt,én is adtam már neki ugy.Jobbulást kivánok nektek.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ez egy hányásos-hasmenéses vírus.És nagyon rossz még egy felnőtttnek is,nemhogy egy kisgyermeknek.
Holnap mindenképp csak tejeset adok neki és remélem hamar sikerül helyreállnia a székletének!
2010. jún. 3. 23:48
7/10 anonim válasza:
van aki enni is szeretne az oldal olvasása közben és nem gyerekek sz.rásáról olvasni. 41/N
8/10 anonim válasza:
00:27-nek, akkor miért olvasod végig? A negyedik szó elárulja miről akar érdeklődni a kérdező.
9/10 anonim válasza:
glicerines végbélkúppal próbáld meg,patikában lehet kapni.Csak ne szokjon hozzá,arra kell figyelni.
10/10 anonim válasza:
A 00.27-es kedves válaszolónak biztos nincs gyereke,csak akkor miért olvassa a babák témakört.?Mert ha lenne akkor napi téma lenne a pisi kaki.És ez nem vicc.A kisgyerekeknél nagyon sok probléma így derül ki,ha ezeket a dolgokat figyeljük,sőt ,kell is figyelni!Akkor majd nem leszel ilyen finnyás,ha majd Neked is lesz egy picikéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!