Mennyit foglalkoztok egy nap a babátokkal? Mit játszotok vele? Mennyi idős?
3 hetes, nappal kb 2, éjjel 4 óránként eszik. Délután 5-6 körül általában ébren van a következő evésig, ilyenkor dumálok neki, sétálunk a nappaliban (imádja a karácsonyfát nézegetni). Az utóbbi pár napban kezdik érdekelni a színes tárgyak, elnézelődik a játszószőnyegen és a zenélő forgóját is szívesen nézegeti. Ilyenkor mindig beszélek vagy énekelek neki.
Alig várom, hogy többet legyen éber, imádok vele lenni. :)
1 éves, napi 2-3 órát játszunk, mert amúgy egyedül elvan a játékokkal. Szerel, pakol, könyvet “olvas”.
Együtt eszünk és sokat sétálunk. Ha jó idő van akkor játszótér.
Imád fürdeni és zenét hallani - arra táncol.
7 honapos :)
6-kor kel, tisztaba teszem, atoltoztetem, megetetem. Utana kavezok, fesulkodok, sminkelek, atoltozok. Csak egy pici sminket szoktam feltenni pl szempillaspiral, szajfeny. Megfozok aztan rendet rakok a konyhaban majd megetetem (tizorai). Rendrakas kozben beinditok egy mosast is. 9-tol 10-ig kint vagyunk az udvaron aztan bent jatszunk delig ill rendet rakok a ket szobaban, a furdoben. 12-ben alszik 2 orat ilyenkor en is alszok vele aztan 5-ig, 6-ig jatek. Kukucsozunk, mondokazunk, olvasok neki, relax zenet hallgatunk, lovagol a labamon, forog, tolatgat, jatszunk a jatekaival :) 5-kor furdes, torna, eves, 6-kor alvas. 6 utan is szoktam pakolaszni pl kiteregetek, felmosok es 8-tol pihenunk. :)
Szerintem elég ;)
Ő még pici baba. Azt szeretik, ha hallják a hangunkat.
Az se baj, ha egyedül játszik, fejlődik ez által. Az én kislányom pl olyan ügyes már, hogy a teát magától issza, a kukit v almát szintén magától rágcsálja, van formabedobós játéka, bele tudja helyezni a formát, a zenegépén nyomkodja a gombokat és nagyokat sikongat, mikor elkezdi énekelni, hogy "öt sütiforma". Leszedegeti a bugyijaimat, eltört már egy poharat, egy tányért meg egy ketchupos dobozt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!