Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A baba ételét (lefejt tej,...

A baba ételét (lefejt tej, kész tápszer) lehet mikróban melegíteni? És éjszakai etetés után is kell büfiztetni?

Figyelt kérdés
Mikor felkel ordít a kajáért,és nincs idő vacakolni,mert képes pillanatokon belül ájulásig sírni magát.. És kiszámolni,hogy mikor kel,nem tudom. Vettünk cumisüvegmelegítőt,de az 5 perc alatt melegíti fel.és az neki sok... Vagy ezek meddig lehetnek a melegítőben? Csak mert akkor amikor úgy gondolom,hogy lassan ébredezik,.be tudnám készíteni,de egyenlőre nem mertem meg ne romoljon benne.
2010. jún. 3. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
azt olvastam egy könyvben, hogy éjszaka nem kell böfiztetni, mert nem nyel levegőt. Viszont sosem mertem böfizés nélkül letenni, volt, hogy negyed órát is sétűltam vele éjszaka, olyan kómásan, hogy egyenesen nem bírtam járni. Belehalnék, ha arra ébrednék reggel, hogy éjszaka megfulladt!... Nem merném megcsinálni
2010. jún. 3. 22:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent a mikróban melegítettem, kezdettől fogva. 8 hónapos, még csak náthás sem volt, nem hiszem, hogy az anyatejben ne lett volna emiatt ellenanyag. Mostanában egyébként a reggeli ébredésnél ő is elég türelmetlen, így amikor felsír, apa bemegy hozzá, kiveszi az ágyból, és elfoglalja, amíg elkészítem a tápit. Korábban volt olyan is, hogy kivittem magammal, mert nagyon sírt, és egy kézzel csináltam a tápiját, a másik kezemben őt fogtam. :)

Egyébként amíg éjjel evett (6 hetes koráig), én éjjel is megbüfiztettem.

2010. jún. 4. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!