Aki kb.2 honapos babát tápszerez, az mit ad neki inni? Vagy nem kell innia? és mennyi ml tápszer kb.1 etetés?
Figyelt kérdés
100 ml?és ugyanugy napi 5 ször mint az anyatejesnél?2010. febr. 25. 11:36
1/4 anonim válasza:
Annyi tápszert adj neki, amennyi a tájékoztató ír és majd észreveszed, hogy elég e neki. Annyiszor eszik egy két hós baba, amennyiszer megéhezik.
2/4 anonim válasza:
Annyit csinálj neki, amennyi a tápszeres dobozon van irva elsőre. Azt neked kell tudnod, hogy eddig hányszor evett a baba, igaz a tápi nehezebben emészthető, igy lehet később éhezik meg a baba. Én annó próbáltam mellette teáztatni is, de nem fogadta el, pár milit ivott csak annó, szerintem felesleges mást innia még.
3/4 anonim válasza:
Nekem örökbe fogadott babám van, tápszeres volt kezdettől. A dobozon a korának megfelelő mennyiséget készítettem neki mindig, többnyire még maradt is belőle.
Ugyanúgy jelzi ha éhes, mint az anyatejes, fogod látni.
Én külön vizet, teát nem adtam neki a tápi mellett, nem is igényelte. Csak amikor elkezdtem hozzátáplálni, 4,5 hónaposan, akkortól kapott inni.
11 hónapos anyukája
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is kezdettől fogva tápszeres, de én 3 hetes korától adtam is neki inni teát és vizet váltva. A védőnőnk mondta hogy az anyatejes babának nincs szüksége más folyadékra, de a tápszer szárít, mint pl a kamilla és szomjasak a babák tőle. Igy két etetés között én megkínáltam teával vagy vízzel, el is fogadta mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!