Hol lehet venni ezt az Activator nevű szert a hasfájós babának? És melyik cég gyártja?
Figyelt kérdés
Esetleg más ötletek a hasgörcs megszüntetésére?
valami népi gyógymód? :))
2008. okt. 25. 17:30
1/7 anonim válasza:
Szia!A forever cégnél kapható.Nekem a kolléganőm ott dolgozik és én is kipróbáltam és tényleg használt.Én csak most leszek kismama,de a védőnőm azt mondta,hogy köménymagos tea az jó rá!
35 hetes kismami
2/7 anonim válasza:
1 válaszoló vagyok!Nem kerül sokba,de nem is olcsó
3/7 anonim válasza:
Ideiglenes megoldás ugyan, de a has melegítése enyhíti a fájdalmat,az én kislányom olyankor nagyon megkönnyebbül,mert nekünk semmi nem használ.Én hajszárítóval melegítem neki,az segít,igaz mondom nem végleges megoldás sajnos,de nagyon jó.
4/7 anonim válasza:
én foglalkozom az aloéval de ez a szer 2700ft amit én találtam 530ft homeopátiás bogyó dioscorea villosa 9ch a gyógyszertárban kapható óránként 5 bogyót kell elszopogatni de mivel az én babám még pici kis vízben feloldva adom neki.
5/7 anonim válasza:
Nekem a Gripe Water is nagyon bevált és nem is drága..
6/7 anonim válasza:
A Gripe Water nekünk is nagyon hatásos!Előtte próbáltuk az infacolt,de nekünk az nem vált be!Én szoktam főzni édeskömény teát,és az is jó!
7/7 anonim válasza:
Hát igen én a homeos bogyós válaszoló vagyok.Én kkipróbáltam az espumisant,infacolt,gripe watert,activatort cseresznyemag párnát és mindent mégis ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!